Home » Speqta rekrutterer Tuomas Riski som administrerende direktør i Rahalaitos

Speqta rekrutterer Tuomas Riski som administrerende direktør i Rahalaitos

by Russell Crowe

Med alt fra hjemmeladeløsninger til hurtiglading for elbiler kan GARO skape de optimale forutsetningene for overgangen til en fossilfri kjøretøypark.

– Du har en viss mengde energi i en eiendom og du bør bruke den intelligent. Våre ladeløsninger kan oppdage hvor mye energi som er tilgjengelig, hvor mye biler trenger og distribuere energi intelligent. For vår oppdragsgiver betyr dette en smartere og mer bærekraftig måte å fordele energibruk på en eiendom uten å gjøre store investeringer, sier Patrik Andersson, adm. dir.

GARO har vært i bransjen i over 80 år med elektrisk installasjonsmateriell som det største produktområdet. Produktene brukes av elektrikere hver dag og selskapets mål er å forenkle driften for elektrikere og sluttbrukere. Tre andre produktområder dukket opp fra installasjonsområdet:

E-mobilitet – En bærekraftig helhetsløsning for elbillading til villaer, offentlig lading og hurtiglading.

Prosjekt – En tilpasset strømforsyning med brytere for for eksempel leiligheter, villaer, industri- eller næringseiendommer.

Midlertidig strøm – Produkter for strømforsyning, belysning, oppvarming og tørking av byggeplasser. Produktene er mobile og energieffektive for å optimalisere det totale energiforbruket.

– Det skal være enkelt å jobbe hos oss og produktene våre er enkle å montere, varer lenge, ha reservedeler tilgjengelig ved behov og er laget av miljøvennlige materialer. Vi er nær markedet, service, support og er i stand til å drive e-mobilitetsløsninger, har sikkerhetsprodukter innenfor installasjonen og en unik bred portefølje å tilby våre kunder. Hos oss blir hele ombyggingen til en fossilfri kjøretøyflåte trygg og smidig, sier Patrik Andersson.

Skybasert, fleksibel og enkel å integrere med eksisterende systemer

Hybridbiler er vanlig i Sverige i dag, men det er tydelige tegn fra GARO på at det snart vil skje et paradigmeskifte, ettersom elbilen tar forbi hybridbilen.

– For å dekke det fremtidige behovet for ladestasjoner for elbiler, vil strukturene bli stadig mer komplekse. Det er nødvendig med produkter i et system uten operatører som kan kommunisere åpent med hverandre hvis vi skal kunne bygge smarte samfunn på en god og energieffektiv måte, sier Patrik Andersson.

At GARO besitter all kompetanse, fra programvare- og maskinvareproduksjon til selve produksjonen, er unikt for sektoren, som ellers ofte er nisje. For kunden betyr dette en uavhengig og sikker partner som kan tilby en fleksibel løsning.

– Vi er en helhetlig partner som kan løse både maskinvare og programvare og faktureringsproblem i én pakke som gjør det enkelt for våre kunder. Vi har utviklet egen programvare og maskinvare og du kan velge å bruke vår skybaserte løsning eller koble produktene til en tredjepart, for eksempel en operatør, da kommunikasjonen er standardisert. Vi utfører nødvendige innstillinger og konfigurasjoner allerede på fabrikken. Sammen gjør vi det mulig å nå klimamålene våre, sier Patrik Andersson.

Om GARO E-mobilitet

GARO har en bred produktportefølje preget av en konsekvent bærekraftsmentalitet. Ladestasjonene er laget av bærekraftige materialer med lav miljøbelastning, programvaren er intelligent og organiseringen av tjenesten gir kundene trygghet både med reservedeler og med support.

Mer informasjon på www.garo.se

Related Videos

Leave a Comment