Home » Solsamfunnet ankommer Norge, Maine

Solsamfunnet ankommer Norge, Maine

by Siv Jensen

Felles solenergiutvikler UGE samarbeidet med Senter for en økologibasert økonomi og Norges by og for å bringe samfunnet solenergi til Norge, Maine. Solcelleparken, som skal byggestart i sommer, skal bygges på toppen av et nedlagt deponi.

OMCO solenergi

Sporingsmånedens sponsor

Slå opp ditt neste prosjekt med OMCO Origin dobbeltsidig sporing

Dobbeltsidige moduler fanger opp mer energi, noe som resulterer i en økning i solenergiutbytte. OMCOSolar sin Origin dobbeltsidige tracker er optimalisert for dobbeltsidige moduler for opptil 20 % mer tilbakeproduksjon. Finn ut mer her

Med en kapasitet på 1 MW vil prosjektet generere nok elektrisitet til å kompensere for nesten 1500 tonn karbondioksid hvert år, noe som reduserer energikostnadene for byen og lokale bedrifter. I tillegg til å spare energikostnader, vil den norske byen få langsiktige leieinntekter på tomten der prosjektet skal bygges.

«Den nye kommunale solparken vil gi økonomisk støtte til byen vår og lokale virksomheter i flere tiår framover,» sier Dennis Lajoie, Norges bysjef. «Vi håper å være et eksempel for andre små byer, og oppmuntre dem til å gjøre underutnyttet land om til kilder til ren energi og inntekter som kan reinvesteres i lokalsamfunnene deres.»

Senter for en økologibasert økonomi (CEBE), en non-profit grasrotmiljøorganisasjon i Norge, skal utdanne samfunnet og bringe abonnenter til prosjektet.

«Vi er begeistret over å samarbeide med UGE og byen Norge for å bringe den første kommunale solenergiparken til samfunnet vårt,» sier Scott Vlaun, administrerende direktør i CEBE. «Ved å demokratisere tilgangen til de økonomiske fordelene ved solenergi, er solfellesskapsmodellen på linje med vår organisasjons oppdrag om å støtte en rettferdig overgang til en blomstrende og regenerativ økonomi.»

I tillegg til Norway Community Solar Farm, utvikler UGE for tiden 12 andre fellesskaps solenergiprosjekter i Maine på til sammen 38 MW, som, når de er fullført, vil kompensere for nesten 54 000 tonn CO2 årlig, samtidig som det gir strømbesparelser for lokalsamfunn og lokale virksomheter over hele staten .

Har du sjekket YouTube-siden vår?

Vi har massevis av videointervjuer og tilleggsinnhold på YouTube-siden vår. Vi debuterte nylig Direkte kraft! – Et partnerskap med BayWa re for å diskutere bransjeemner på toppnivå, samt beste praksis/trender for å drive en solcellevirksomhet i dag.

Vårt lengste sideprosjekt er trinnet – hvor vi har vanskelige diskusjoner med solcelleprodusenter og leverandører om deres nye teknologier og ideer, slik at du slipper det. Vi diskuterte alt fra bolig fikse brua uten skinner Og hjemme solenergi finansiering til akkumulering av storskala energilagringsverdi og nytt hjem drevet av nytte solcelle mikronett + lagring.

Vi publiserer også vår Årets prosjekt kunngjøringer der! Intervjuer med årets vinnere vil være tilgjengelig fra uken 8. november. Gå dit og registrer deg i dag for å holde deg oppdatert på alle disse ekstra tingene.

Tag: Solsamfunn

Related Videos

Leave a Comment