Home » Snøballangrep fra Bodö-fans på Jose Mourinho | Champions League

Snøballangrep fra Bodö-fans på Jose Mourinho | Champions League

by Roald Amundsen

Det norske vinnerlaget kom seg helt til kvartfinalen i Europa Conference League hvor de møter Roma, med José Mourinho i trenerteamet.

Da manageren var på plass på Aspmyra Stadium i Bodö for en pressekonferanse før kampen, ble han møtt av et lite publikum. Publikum ropte det portugisiske navnet og en person kastet en snøball som landet rett ved siden av Mourinho.

– Han kastet den jævla dritten, sa treneren ifølge norsk TV2, og pekte på folkemengden før han satte seg på Roma-bussen.

Bodö / Glimt møtte Roma i fjor høst i dobbeltkamp, ​​og vant da en av kampene 6-1 (!). Den garvede treneren på 59 har stor respekt for laget.

– Det er klart at denne gangen blir det en annen kamp. For det første er to spill aldri det samme. For det andre har vi endret oss mye siden den første kampen. Vi går inn i kampen med et annet ståsted, men vi har stor respekt for Bodö som lag, fordi det er et godt lag, sier Mourinho, ifølge Nettavisen.

A.D: Stream sluttspillet i UEFA Champions League – kun på Telia og C More

https://twitter.com/TrulsNaas94/status/1511776987014221833? conference-league-kval% 2Fmourinho-mottes-av-snoboll-i-norge-han-kastade-den-forbannade-skiten% 2F

TV: Flere høydepunkter fra Champions League

Related Videos

Leave a Comment