Home » Small Business News | Lørdagsregistrering for små bedrifter, TikTok øker e-handelslogistikk, SBA-lånsøkning

Small Business News | Lørdagsregistrering for små bedrifter, TikTok øker e-handelslogistikk, SBA-lånsøkning

by Siv Jensen

Denne uken på ASBN Small Business News oppdaterer verten Shyann Malone deg om de nyeste verktøyene og ressursene som nå er tilgjengelige for små og mellomstore bedrifter.

Hovedsakene

Registreringen er nå åpen for American Express Small Business Saturday-arrangementet, som finner sted 25. november. I løpet av den årlige salgsferien blir forbrukere ledet til butikker i nærheten gjennom et interaktivt kart, slik at de kan ta seg av feriehandelen mens de støtter lokale gründere. TIL Logg inn, må småbedriftseiere sette opp profilen sin på American Express-selgerprofilsiden ved å bruke arbeidsgiver-ID-nummeret sitt. Arrangementet, som er sponset av U.S. Small Business Administration, har hjulpet lokale forhandlere med å generere 184 milliarder dollar i inntekter siden lanseringen i 2010. For å vite mer.

I følge SBA-data har offentlige utlån til kvinner og minoritetsgründere økt betydelig under Biden-administrasjonenDE US Small Business Administration betydelig økte utlån til kvinner og minoritetsgründere under Biden-presidentskapet. Siden 2020 har lånedistribusjonen økt med 36 % blant asiatisk-amerikanske gründere og mer enn 50 % blant både svarte og latino-gründere. Bare i 2023 økte lån til kvinnelige gründere med 70 %. I tråd med Det hvite hus sin agenda for å forbedre tilgangen til kapital blant undertjente samfunn, har SBA også reformert sin søknadsprosess, noe som gjør det lettere å søke om statsstøttede lån. For å vite mer.

Nesten en tredjedel av småbedriftseiere har støtt på sjekkesvindel i år ettersom tilliten til digital sikkerhet fortsetter å avta.Lite firma Sjekksvindel er på vei oppover i 2023, ifølge mobillagringsleder Mitek. I en studie av både forbrukere og finansinstitusjoner fant selskapet at 31 % av bedriftseierne har blitt offer for kredittsvindel siden begynnelsen av året. Av de berørte rapporterte 65 % tap på mer enn $50 000. Økt kriminell aktivitet har også svekket forbrukernes tillit til personvern, med 80 % av kundene som nå uttrykker frykt for at informasjonen deres blir stjålet. For å vite mer.

TikTok ruller ut logistikkløsninger for sine e-handelstilbud i håp om å tiltrekke seg flere selgere.TikTok prøver å tiltrekke flere selgere til sin nye e-handelsplattform i appen ved å tilby logistikktjenester. Etter lanseringen tidligere i år, har TikTok-butikken har fått blandede anmeldelser fra både kjøpere og selgere, noe selskapet håper å endre med et bedre støttesystem. Det sosiale medieselskapet vil imidlertid sette ut lager- og leveringsoperasjoner til tredjepartsleverandører, inkludert ShipBob og Newegg. En talsperson for selskapet sa at flyttingen vil bidra til å skape «en jevn og rask fraktopplevelse for selgere og kunder.» For å vite mer.


ASBN Small Business NetworkASBN, fra oppstart til suksess, vi er din beste ressurs for småbedriftsnyheter, ekspertråd, informasjon og begivenhetsdekning.

Mens du er her, ikke glem å registrere deg på vårt e-postnyhetsbrev for alle de siste forretningsnyhetene fra ASBN.

Related Videos

Leave a Comment