Home » Slik ser du «The Amazing Race» 2022: Where to Stream sesong 33

Slik ser du «The Amazing Race» 2022: Where to Stream sesong 33

by Liv Ullmann

Hvis du aldri har gått glipp av noen av de siste 32 sesongene, vil du kanskje vite det hvordan se på Den utrolige turen online gratis for å se hvordan det største løpet i verden ender.

Den utrolige turen ble først presentert i 2001 som en reality-TV-konkurranse som følger 11 eller 12 lag fra to løp rundt om i verden. Løpet er delt inn i etapper, der lag løser ledetråder, navigerer i fremmede land, samhandler med lokalbefolkningen og fullfører fysiske og mentale utfordringer. Showene ser også deltakere som reiser med fly, båt, taxi og andre transportmidler på et stramt budsjett.

Lag blir eliminert på slutten av hver etappe. Det første laget som kommer til slutten av den siste etappen vinner en førsteplasspremie på $1 million. Siden første gang for over 20 år siden, Den utrolige turen har sett dusinvis av vinnere og har lansert spin-offs i land som Australia, Canada, Kina, Frankrike, Israel, Norge, Filippinene, Ukraina og Vietnam. Showet vant også en Emmy for Outstanding Reality Competition Program 10 av de 15 gangene prisen har blitt delt ut siden kategorien ble opprettet.

Så hvordan kan du? se Den utrolige turen gratis på nett? Les videre for å lære hvordan du streamer Den utrolige turen uten kostnad for å se det største eventyrspillet som noen gang er spilt på TV.

når? Den utrolige turen Start?

Den utrolige turen Sesong 33 har premiere 5. januar 2022 kl. 20.00 på CBS.

når? Den utrolige turen luft?

Den utrolige turen Sesong 33 sendes onsdager kl. 20.00 på CBS.

Hvordan se Den utrolige turen på nett

Hvordan kan du se? Den utrolige turen på nett? The Amazing Race sendes på CBS, tilgjengelig for strømming på nett med tjenester som Paramount Plus, Hulu + med direktesendt TV, Fubo TV Og Sling TV.

Paramount Plus, ViacomCBS sin strømmetjeneste, tilbyr to planer – en annonsestøttet essensiell plan for $4,99 per måned eller $49,99 per år (som lar brukere spare 16 % eller rundt $ 10 av den månedlige prisen) og en annonsefri premiumplan for $9,99 per måned eller $99,99 per år (som lar brukere spare 16 % eller rundt $ 20 av den månedlige prisen.) Hulu + med direktesendt TV Og Fubo TV begge koster $64,99 per måned, samtidig som Sling TV kostnader $35 per måned.

Hvordan se Den utrolige turen online gratis

Hvordan kan du se? Den utrolige turen gratis på nett? Les videre for våre strømmetips og triks Den utrolige turen billig eller gratis.

Den beste måten å se The Amazing Race online gratis er med Paramount Plus syv dagers gratis prøveperiode. Med Den utrolige turen, Paramount Plus, ViacomCBS sin eksklusive strømmetjeneste, tilbyr 30 000 episoder, 2 500 filmer og over 30 originalserier som f.eks. Den gode kampen og iCarly omstart. Etter at prøveperioden er over, kan brukere velge å abonnere på $4,99 per måned for Paramount Plus annonsestøttet plan e $9,99 per måned for den annonsefrie planen. Studentene får også en 25% rabatt, som koster dem $ 3,74 per måned for den annonsestøttede planen og eller $ 7,49 per måned for den annonsefrie planen. Les hvordan du registrerer deg for Paramount Plus syv-dagers gratis prøveversjon.

 1. Besøk Paramount Plus nettsted.
 2. Klikk på «PRØV DET GRATIS
 3. Klikk «Fortsett» og velg planen din: Den viktigste planen for annonsering $4,99 per måned / $49,99 per år (som lar brukere spare $ 10) eller den annonsefrie Premium-planen for $9,99 per måned / $9,99 per år (som lar brukere spare $20.)
 4. Skriv inn dine opplysninger og betalingsmåte.
 5. Begynn å se med Paramount Plus gratis prøveversjon.

Hvis du har brukt Paramount Plus gratis prøveversjon før, kan fans også se Den utrolige turen online gratis med Paramount Plus syv dagers gratis prøveversjon på Amazon Prime Video. For å få den gratis prøveversjonen, må brukere først registrere seg for Amazon Prime 30-dagers gratis prøveversjon, som gir de samme fordelene som Amazon Prime, for eksempel Prime Music og Prime Delivery (dvs. gratis to-dagers frakt, gratis frakt samme dag Gratis, gratis leveringsdato og gratis frakt uten hastverk.) Etter fullført gratis prøveversjon av Paramount Plus, kan brukere velge å abonnere for $ 5,99 per måned for den begrensede annonsestøttede planen eller $ 999 per måned for den annonsefrie premiumplanen. Les videre for å lære hvordan du registrerer deg for Paramount Plus gratis prøveversjon med Amazon Prime.

 1. Besøk Amazon Prime Video Paramount Plus-nettstedet
 2. Klikk «Start gratis prøveversjoner»
 3. Logg inn på Amazon-kontoen din
 4. Velg planen din: Limited Commercials-planen for $ 5,99 per måned etter en syv dagers gratis prøveperiode eller Premium-planen for $ 9,99 per måned etter en syv dagers gratis prøveperiode
 5. Begynn å se Den utrolige turen online gratis

Hvis du er en T-Mobile- eller Sprint-kunde (eller kjenner noen som er det), leverer begge telefonabonnementene Gratis Paramount Plus-abonnement med sine etterbetalte trådløse og Internett-abonnementer hjemme. Abonnementet varer i 12 måneder og er for Paramount Plus» annonsestøttede Essential-plan. Avtalen varer imidlertid ikke lenge, så det er best å registrere seg nå. Klikk her til Vanlige spørsmål om T-Mobile og Sprint om hvordan du registrerer deg for et gratis Paramount Plus-abonnement.

Den beste måten å se på Den utrolige turen gratis online er med Gratis prøveversjon av Fubo TVFubo TV tilbyr en syv dagers gratis prøveperiode, som er mer enn nok for streaming Den fantastiske turen. Sammen med CBS tilbyr Fubo TV mer enn 100 kanaler, inkludert NBC, CNN og ABC, minst 250 timer med DVR og et strømmebibliotek med hundrevis av timer med TV-serier og filmer. Etter at den gratis prøveperioden er over, koster Fubo TV $ 64,99 per måned, så sørg for å avbryte den før du belastes.

seletøy Gratis prøveversjon av TV er et flott alternativ å se Den utrolige turen billig. Sling tilbyr to planer: Blå sprettert Og Oransje sprettert. (Sling Blue er bedre egnet for nyheter og underholdning, mens Sling Orange er bedre for sport og familie.) Begge planene kommer med en tre-dagers gratis prøveperiode og koster $ 35 per måned etter at avtalen utløper hvis du velger å abonnere. De tilbyr begge også 50 timer med DVR og lokale kanaler som CBS, som er hvor Den utrolige turen arier. Hvis du måtte velge en, anbefaler vi det Blå sprettert se Den fantastiske turen. Planen inkluderer ikke bare flere kanaler, men lar også brukeren streame til tre enheter (Sling Orange tillater bare én), noe som betyr at du kan dele kostnadene med to andre personer, som kan streame OL på enhetene deres. (Det er bare $3,33 per person.)

Bilde: CBS.

Hvem er det Den utrolige turen gjest?

Løpets utrolige vert er Phil Keoghan, som har vært vertskap for reality-TV-programmet siden den første sesongen i 2001. Som programleder for Den utrolige turen, Keoghan vant 10 Emmy-priser i kategorien Fremragende vert for et virkelighets- eller virkelighetskonkurranseprogram. Sammen med The Amazing Race er Keoghan også skaperen og verten for Discovery Channel’s Ingen bortkastede muligheter og CBS « Hard som spiker.

Hvem jeg er? Den utrolige turen konkurrenter?

Den utrolige turen Konkurrenter fra sesong 33 inkluderer 12 par. Les videre for hele listen over The Amazing Race-deltakere og deres rapporter.

 • Akbar & Sheri – Gifte lærere
 • Anthony & Spencer – Barndomsvenner
 • Arun & Natalia – Far / Datter
 • Caro & Ray – Dating
 • Connie & Sam – Gift deg
 • Kim & Penn – Internett-personlighet
 • Lulu & Lala – Tvillinger / radioverter
 • Michael & Moe – Syngende politibetjenter
 • Raquel & Cayla – Flyvertinner
 • Ryan & Dusty – Bestevenner
 • Taylor & Isaiah – YouTube Sensations

Den utrolige turen sendes onsdager klokken 20.00 og utover CBS og er tilgjengelig for streaming Paramount Plus. Slik ser du den gratis.

Vårt oppdrag hos STYLECASTER er å bringe stil til folk, og vi har kun produkter som vi tror du vil like like mye som oss. Vær oppmerksom på at hvis du kjøper noe ved å klikke på en lenke i denne historien, kan vi motta en liten provisjon på salget.

Nytt nyhetsbrev om underholdning

Related Videos

Leave a Comment