Home » SFC Energy har fått en god start.

SFC Energy har fått en god start.

by Ashley Olsen

SFC Energy-aksjen omsettes som en hydrogenaksje eller en bærekraftaksje. Etter en kapitalutvidelse plassert i et vanskelig miljø, er kassen full for å møte nødvendige vekstinvesteringer. Et fremvoksende gigantmarked tiltrekker seg og SFC Energy ønsker en større del av kaken.Etter overbevisende kvartalstall – omsetning opp 37 %, tall i mørke – og største brenselcellebestilling i selskapets historie – 15 millioner dollar – og en Første ordre for strømforsyningssystemer (5,3 millioner euro) det var – nesten logisk – en SDAX symbolsk endring: Kull-, naturgass- og atomkonsernet Uniper er erstattet av SFC Energy innenfor SDAX. Fin julegave til aksjonærene i bærekraftaksjonen.

SFC Energy scorer i Canada – de har gjort det igjen.

SFC Energy sikrer seg nok en oppfølgingsordre fra kanadisk oljeprodusent for levering av helintegrerte frekvensomformere (VFD) – ordreverdi over CAD 5,3 millioner, noe som påvirker salg og resultat for året 2023. Kunden fra den kanadiske provinsen Alberta hadde allerede bestilt VFD-er fra SFC Energy til en samlet verdi på mer enn 10 millioner CAD i oktober 2022.

«Fra praktisk erfaring vet vår kunde fordelene med den fullt integrerte frekvensomformeren, og repetisjonsordren viser det høye nivået av tilfredshet med våre effektive energikontroller. Dette er dobbelt interessant for kjøperen: på den ene siden forbedrer den sin CO med VFD-er fra SFC Energy2balanse, derimot, er det økonomisk fordelaktig i stor grad. Vi er glade for at vi med vår nesten 30 års erfaring innen VFD-er kan gi kundene våre en ideell strømstyringsløsning for deres applikasjoner.«, sier Hans Pol, COO i SFC Energy AG.

Encavis PNE Energiekontor – Del 1 – Hvordan fungerer 2022-tallene for «fornybar energi» fra Fraunhofer Institute? Del 2 med Nordex ABO Wind og Clearvise følger.
Nordex SE vil trenge ordrer med høy margin i fremtiden for å kunne behandle og kompensere for tidligere feil – 45MW mer.
Nel RWE Equinor Statkraft Friedrich Vorwerk – Hydrogen Miracle i Norge? Hovednyheten gjentok seg under Habecks besøk.
VFDs er?

VFD-systemer driver elektriske pumper (ESP) for oljeproduksjon. Og takket være de høye integrasjonsalternativene og den spesielle ESP VFD-fastvaren, reduserer de installasjons- og driftskostnadene betydelig. Av VFD-er som bare gir ESP-stasjoner den mengden kraft de trenger for å gjøre jobben sin. Dette forbedrer effektiviteten merkbart, siden motorene er betydelig mer effektive og energieffektive takket være VFD-er. Dette optimerer pumpedriften, forlenger levetiden til motorer og sikrer mer effektive pumpedriftstider. I tillegg reduserer VFD-er CO2-Bruker fingeravtrykk.

Tilstedeværelse i USA blir det avgjørende kriteriet for å komme inn på markedet. SFC Energy følger en trend – Nel erkjente dette for en tid siden og planlegger Heroya II for PEM elektrolysører i USA – ikke Europa eller Asia!

Bidens kraft med en infrastrukturpakke og en hydrogenskattefradrag på $3,00/KG tar sikte på å gjøre USA til verdens «hydrogenknutepunkt.» Dermed skapes et finansieringslandskap, tydelig orientert mot kunnskap og tilstedeværelse i USA og driver aktivt en lokaliseringspolitikk med flere milliarder dollar. Nel, for eksempel, hvis to første store elektrolyserbestillinger kom fra amerikanske kunder, bestemte seg ikke overraskende for å utvide sitt mangeårige produksjonssted i USA med GM-støtte. En stor aktør i det amerikanske markedet vil dukke opp fra kjernen av manuell produksjon av individuelle elektrolysører i små kvanta, supplert med en gigafabrikk med automatiserte produksjonsprosesser. Nødvendig for å kunne spille på det amerikanske markedet på lang sikt.

SFC Energy erkjenner også dette behovet.

SFC-ledelsen finner bekreftelse på strategien om kun å kunne dra nytte av det raskt voksende amerikanske markedet med en sterk lokal tilstedeværelse i en strategisk oppfølgingsordre på $15 millioner fra LiveView Technologies – LVT. Etter levering i 2024 vil SFC Energy da ha en installert base på ca. 5000 EFOY brenselceller i det amerikanske markedet – en base å bygge videre på.

Deutsche Verbraucher REIT har problemer med skattekontoret i Potsdam, som stiller spørsmål ved REIT-statusen og med glede sender skattemeldinger.
BioNTech – håper du på et andre godkjenningsmirakel? Den britiske regjeringen som sparringspartner…
Tesla – for Platow Brief en av de mest lønnsomme bilprodusentene uten eldre forbrenningsmotorer. Aksjer er fortsatt for dyre for Platow Brief. Merk: «Fortsett å se».
Uniper-aksjen ser fortsatt totalt overvurdert ut. Kan det store H2-prosjektet i Wilhelmshaven endre på det om noen år?
Niiio Finance DEFAMA – To fascinerende intervjuer med administrerende direktører som både er grunnleggere og hovedaksjonærer. gjør en forskjell
Skal du lykkes «i hydrogen» på sikt, må du gå dit musikken spiller. Og han spiller for tiden i USA.

Eller som dette Dr. Peter Podesser, administrerende direktør i SFC Energy AG formel: «Den gjentatte ordren fra LiveView Technologies er ytterligere bevis på kundetilfredshet med våre brenselcelleløsninger. LVT er vår raskest voksende kunde og representerer fortsatt høy etterspørsel og momentum i markedet for rene kraftgeneratorer. Med denne store ordren har vi tatt et viktig skritt og er nå i best mulig posisjon til å etablere vår egen tilstedeværelse i USA. Utvidelsen av våre aktiviteter i USA er et viktig element i vår ekspansjonsstrategi og den logiske konsekvensen av vår suksess i dette viktige markedet.«.

Så ting er fortsatt spennende hos SFC Energy. Fordi München-selskapet begynner å levere. Ettersom dette er tredje kvartal, bør prognosen for 2022 trolig nås «i den øvre enden» av prognosen. Hvem vet, kanskje enda mer er mulig. I tillegg ble de ambisiøse mellomlangsiktige målene bekreftet. Og i samsvar med denne blandede situasjonen, i tillegg til den positive utviklingen av de nåværende ordrene, kom «ridderen» av promoteringen til SDAX …

Andel av SFC Energy: SFC Energy AG er en ledende leverandør av hydrogen- og metanolbrenselceller for stasjonære og mobile hybridkraftløsninger.

SFC Energi aksjer på diagrammet. drevet av GOYAX.de.

Related Videos

Leave a Comment