Home » SeekOps og Flylogix utvider strategisk partnerskap for å levere kvantifiseringstjenester for metanutslipp til Offshore Norge, Holland og Danmark

SeekOps og Flylogix utvider strategisk partnerskap for å levere kvantifiseringstjenester for metanutslipp til Offshore Norge, Holland og Danmark

by Siv Jensen

AUSTIN, Texas – (BUSINESS WIRE) – SeekOps Inc., teknologiinnovatøren hvis klassens beste sensorer og handlingsdyktige analyser leverer nøyaktig kvantifisering av metanutslipp, og Flylogix, leverandør av rekordbrytende langdistanse ubemannede luftfartøyer (UAV) har utvidet sitt strategiske partnerskap.

De siste to årene har SeekOps / Flylogix-teamet utført flere vellykkede utslippsundersøkelser på Storbritannias kontinentalsokkel (UKCS). Sponset av Net Zero Technology Center (NZTC), demonstrerte teamet ovenfra-og-ned målinger av metanutslipp trygt og effektivt for en rekke eksterne offshore-plattformer, og fremhevet et bransjebeste minimumsdeteksjonsnivå på 2,5 kg/time. Begge selskapene bygger nå på valideringen av disse undersøkelsene for å utvide dekningen over resten av UKCS, samt eksklusivt distribuere UAV-oppdrag til den norske kontinentalsokkelen og den nederlandske og danske delen av Nordsjøen.

Iain Cooper, administrerende direktør i SeekOps sa: «Med deres påviste evner til å effektivt distribuere vår unike sensor konsekvent, gjentatte ganger og kostnadseffektivt på anlegg for bp, TotalEnergies, Shell, Equinor, TAQA og Harbor Energy, er vi veldig glade for å utvide vår samarbeid i et bredere spekter av territorier, noe som gjør det mulig for flere operatører og eiendeler å kvantifisere og rapportere utslippene sine nøyaktig etter hvert som de beveger seg mot å tilfredsstille kravene i Oil and Gas Methane Partnership (OGMP) 2.0-rammeverket. Vi har allerede mange flyvninger planlagt i år, og vi ser frem til å hjelpe kundene våre i fellesskap med deres avkarboniseringsarbeid.»

Charles Tavner, administrerende styreleder i Flylogix sa: «Når det kommer til utslipp, kan du ikke administrere det du ikke kan måle. Og så SeekOps» evne til å kvantifisere det usynlige, og vår bruk av langdistanse ubemannede systemer for å endre paradigme for innsamling av data i eksterne miljøer med minimalt med personell eller driftsforstyrrelser er en potensiell gamechanger for energiindustrien. Å levere forretningskritisk informasjon fra eksterne miljøer er det Flylogix ble grunnlagt for å gjøre, og derfor har det vært et virkelig privilegium å jobbe i samarbeid med en lignende banebrytende organisasjon som SeekOps.»

Notater:

SeekOps

SeekOps Inc. bruker avansert sensorteknologi for å oppdage, lokalisere og kvantifisere naturgassutslipp gjennom integrerte dronebaserte systemer. SeekOps siste SeekIR-sensorer lar næringslivet og industrien møte strenge operasjonelle og regulatoriske krav samtidig som ressursene ivaretas. SeekOps har hovedkontor i Austin, Texas, med et europeisk kontor i Aberdeen.

Flylogix

Hos Flylogix samler vi kunstig intelligens, satellittkommunikasjon og lavkostelektronikk for å utvikle en ny generasjon mindre, mer effektive, ubemannede fly. Vi bruker disse til å transformere fjernoperasjoner, dramatisk redusere karbonutslipp, forbedre sikkerheten og tilby nye kostnadseffektive løsninger. Flylogix er en privateid virksomhet grunnlagt i 2015, og basert i Fareham, Storbritannia.

Related Videos

Leave a Comment