Home » Se trebelysningsspesialen fra WXYZ Light Up the Season 19. november

Se trebelysningsspesialen fra WXYZ Light Up the Season 19. november

by Liv Ullmann

DETROIT, MI (WXYZ) – Downtown Detroit Partnership og DTE Energy Foundation vil være vertskap for sin 18. årlige Detroit Tree Lighting på Campus Martius Park fredag ​​19. november.

Dette gratis personlig arrangementet starter klokken 17.00 og varer til midnatt. Den vil også bli sendt direkte på WXYZ-TV fra 19.00 til 20.00 og vil bli arrangert av vår Carolyn Clifford, Dave LewAllen, Glenda Lewis og Dave Rexroth.

«Trebelysning i Detroit er en verdsatt tradisjon som bringer juleglede til familier over hele Michigan. Vi er stolte av å tilby samfunnet muligheten til å komme sammen og oppleve denne festlige anledningen personlig, sier Eric Larson, administrerende direktør i Downtown Detroit Partnership.

Det årlige arrangementet vil inneholde live underholdning på The Rink og på scenen på Campus Martius Park. Noen artister inkluderer den olympiske kunstløperen Ashley Wagner, vinneren av «The Voice» sesong 20 Cam Anthony og Detroit-bluesdronningen Thornetta Davis.

Det vil også inneholde det høyeste treet i arrangementet, dyrket i Michigan, med en høyde på 65 fot. Den norske granen vil bli opplyst av 20.000 glitrende flerfargede LED-lys etter en nedtelling fra nissen.

«Trebelysningsseremonien er en så spesiell kveld for Detroit Metro, og vi er beæret over å støtte et arrangement som samler familier og venner,» sa DTE Energy Foundation-president Lynette Dowler. «Vi gleder oss til å se alle i sentrum eller praktisk talt sammen med sine kjære skape minner i årene som kommer.»

Related Videos

Leave a Comment