Home » Scientific Games feirer utvidelse av øyeblikkelig spillproduksjon for å betjene britiske, europeiske og internasjonale lotterier

Scientific Games feirer utvidelse av øyeblikkelig spillproduksjon for å betjene britiske, europeiske og internasjonale lotterier

by Russell Crowe

LAS VEGAS og ATLANTA, 27. september 2021 / PRNewswire / – Society of Scientific Games (NASDAQ: SGMS) («Scientific Games» eller «Selskapet») kunngjør den offisielle lanseringen av sin nyeste og mest avanserte øyeblikkelige lotterispillteknologi ved selskapets hovedkvarter. Leeds, Storbritannia produksjonsanlegg som betjener UK National Lottery og 50 lotterier i Europa og internasjonalt. Med den nye teknologien øker verdens største skaper, produsent og tjenesteleverandør av «avskrapelige» umiddelbare lotterispill sin globale produksjonskapasitet med 20 %. Det ekstra produksjonsvolumet forventes å legge til rundt 175 ansatte til selskapets britiske arbeidsstyrke. Science Games » Leeds er et av fem globale produksjonssentre for direktespill som betjener den globale lotteriindustrien med produkter som står for 70 % av det globale detaljsalget.

Hilary benn, MP for Leeds Central, deltok i en banebrytende seremoni og trygg tur med ledere for Science Games Mark Scholey, visepresident for global produksjon, og Kevin anderson, VP Global Strategic Accounts EMEA, samt et stort antall britiske ansatte i selskapet.

«Vår investering i denne utvidelsen av produksjonen i Storbritannia representerer vår sterke forpliktelse til å betjene Storbritannias nasjonale lotteri og lotterier på tvers av Europa, og underholde spillere over hele verden med vår umiddelbare spillinnovasjon,” sa Anderson.

Scientific Games har produsert øyeblikkelige spill for UK National Lottery siden oppstarten i 1994. Som den eksklusive leverandøren av øyeblikkelige spill til National Lottery har selskapet spilt en nøkkelrolle i å hjelpe lotteriets instant game-virksomhet med å vokse. 4,7 milliarder dollar (USD) kategori av forbrukerprodukter som finansierer sine britiske grantee-programmer. The National Lottery er for øyeblikket rangert som sjette i verden for totalt salg av øyeblikkelig spill (La Fleur Almanac 2020, detaljsalg per innbygger).

«Denne teknologiske ekspansjonen gjør at lotterier kan bringe nye spill til markedet raskere, slik at de kan tilby just-in-time detaljhandelsbeholdning. Utvidelsen styrker vårt nesten 50 år med globale lederskap innen instant lotteri-produkter, og viktigst av alt hjelper våre lotterikunder å få de fleste produkter ut for å støtte mottakeren programmer, « sa Scholey.

Scientific Games «New Instant Game Production Technology» Leeds Anlegget er det mest avanserte i verden, og tilbyr et bredt spekter av fleksibilitet innen spillinnovasjon, inkludert spillstil, farger, bilder, billettstørrelser og spesialpapirer og finisher. Teknologien produserer øyeblikkelige spillbilletter i 1000 fot per minutt og støtter selskapets forpliktelse til miljøvennlig praksis med bruk av grønne teknologier, resirkulerbart papir, vannbasert blekk og energieffektive prosesser. Den ble spesialdesignet av ingeniører ved Scientific Games og TRESU, en global leverandør av unikt designede avanserte teknologiløsninger.

Selskapet utviklet teknologien som lanserte verdens første sikre øyeblikkelige lotterispill i 1974 og fortsetter å sette den globale lotteriindustriens standard for spillprogrammeringssikkerhet. Scientific Games er sertifisert av World Lottery Association som en ansvarlig spillleverandør og designer og produserer for tiden øyeblikkelige lotterispill for mer enn 100 lotterier over hele verden, inkludert 19 av de 20 beste instantspill-lotteriene i verden. (La Fleur Almanac 2020, detaljsalg per innbygger).

Scientific Games er den største leverandøren av lotterisystemteknologi i Europa og en ledende leverandør av digitale lotterispill, mobilapplikasjoner og spillerlojalitetsprogrammer. Nylig kjøpte selskapet Storbritannia-baserte Sideplay Entertainment for å utvide sine eInstant digitale lotterispillstudioer globalt.

© 2021 Society of Scientific Games. Alle rettigheter forbeholdt.

Om naturvitenskapelige spill
Scientific Games Corporation (NASDAQ: SGMS) er en global underholdningsleder som tilbyr dynamiske spill, systemer og tjenester for kasinoer, lotterier, sosiale spill, nettspill og sportsbetting. Scientific Games tilbyr den største og mest integrerte porteføljen av spillinnhold, avanserte systemer, avanserte plattformer og profesjonelle tjenester i spillindustrien. Forpliktet til ansvarlig spilling, leverer Scientific Games det som kunder og spillere verdsetter det mest: pålitelig sikkerhet, engasjerende underholdningsinnhold, operasjonell effektivitet og innovativ teknologi. For mer informasjon, vennligst besøk scientificgames.com.

Mediehenvendelser:
[email protected]

Fremtidsrettede uttalelser
I denne pressemeldingen kommer Scientific Games med «fremtidsrettede uttalelser» i henhold til United States Private Securities Litigation Reform Act av 1995. Fremtidsrettede uttalelser kan identifiseres med ord som «vil», «kan» og » bør». «Disse uttalelsene er basert på ledelsens nåværende forventninger, forutsetninger og estimater og er ikke garantier for fremtidig timing, resultater eller ytelse. Derfor bør du ikke stole på disse fremtidsrettede uttalelsene som spådommer om fremtidige hendelser. Faktiske resultater kan variere. vesentlig fra de som er betraktet i disse uttalelsene på grunn av en rekke risikoer, usikkerhet og andre faktorer, inkludert faktorer beskrevet i våre innleveringer til Securities and Exchange Commission. («SEC»), inkludert Scientific Games sine nåværende rapporter på skjema 8-K , Kvartalsrapporter på skjema 10-Q og dets siste r årlig bidrag på skjema 10-K innlevert til SEC på 1. mars 2021 (inkludert under overskriftene «Fremtidsrettede utsagn» og «Risikofaktorer»). Fremtidsrettede utsagn gjelder kun fra datoen de er avgitt, og med unntak av Scientific Games» fortsatte forpliktelser i henhold til USAs føderale verdipapirlovgivning, forplikter Scientific Games seg ikke til å oppdatere offentlig fremtidsrettede uttalelser, enten som følge av nye informasjon, fremtidige hendelser eller annet.

KILDE Scientific Games Corporation

Relaterte linker

www.scientificgames.com

Related Videos

Leave a Comment