Home » Scientific Awards og Green Awards: Nyheter fra høgskolen | Imperial News

Scientific Awards og Green Awards: Nyheter fra høgskolen | Imperial News

by Russell Crowe

Her er en serie med ferske nyheter og kunngjøringer fra hele Imperial.

Fra en kunstpris for en vitenskapspris, til en pengepris for en grønn pris, her er noen hurtigleste nyheter fra hele høyskolen.

Europeisk vitenskapelig pris

Et maleri av blader i grønt og lilla
«Botanisk paradis» maleri

International Science Council (ISC) med 180 internasjonale vitenskapelige fagforeninger, akademier og forskningsråd tildelte sin 2021 Early Career Science Award for Europe til Dr. Joeri Rogelj. av det keiserlige, Forskningssjef ved Grantham Institute.

Ti vinnere ble valgt «hvis prestasjoner i vitenskapssammenheng som et globalt allmennyttighet er av høyeste kvalitet og gir dermed stor honnør til det vitenskapelige samfunnet».

Dr. Rogeljs fremragende bidrag til vitenskap, internasjonalt vitenskapelig samarbeid og politisk engasjement endret den globale samtalen før FNs Parisavtale, og skapte målet om å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 ° C.

Alle vinnerne i 2021 mottatt et originalt kunstverk fra vitenskapsfotografen Karl Gaff som spesialiserer seg på mikroskopikunst. Doktor Rogelj mottok «Botanisk paradis» (i bildet).

fysikklærer

Professor Steven Rose,
Professor Steven Rose

Professor Steven Rose, ved Institutt for fysikk ble valgt til Medlem av American Physical Society, for «betydelige bidrag til forståelsen av atomfysikk og stråling fra plasmaer med høy energitetthet i både laboratorium og astrofysiske miljøer».

APS Fellowship Program anerkjenner medlemmer som har gjort fremskritt innen fysikk gjennom original forskning og publikasjoner eller gitt betydelige innovative bidrag i anvendelsen av fysikk til vitenskap og teknologi.

Professor Rose sa: «Jeg er glad og beæret over å bli stipendiat i American Physical Society, som spiller en så viktig rolle i fysikk i USA og rundt om i verden.»

Bærekraftssuksess

Hanson Cheng mottar prisen
Hanson cheng mottar prisen (Kreditt: Postcode Lotteries Green Challenge)

De Kollektiv av dekk, bestående av nyutdannede i Innovation Design Engineering Hanson Cheng, Siobhan Anderson, Hugo Richardson og Deepak Mallya, vant 200 000 i CAP 2021 -lotterier Grønn utfordring konkurranse med sitt innovative konsept for fangst av svært forurensende dekkpartikler ved kilden.

The Green Challenge er en av de største bærekraftskonkurransene i verden med oppstart fra Tyskland, Storbritannia, Nederland, Norge og Sverige – de fem postnummerlotterilandene – som presenterer sine løsninger for å gjøre verden mer grønn og mer bærekraftig.

Etter å ha presentert ideene sine for en internasjonal jury, endte Tire Collective -teamet som nummer to og sikret 200 000 priser og seks måneders eksperttrening for å optimalisere forretningsmulighetene.

Vil du alltid bli oppdatert på Imperial -nyheter?

Registrer deg for vårt gratis daglige hurtiglesende e-nyhetsbrev, Imperial Today.

Imperial Today på en smarttelefon

Related Videos

Leave a Comment