Home » SBS & Yes Pre-Purchase «The Big Squeeze»; Oz drar til Canada; CBC fornyer «Moonshine» for S2 – TBI Vision

SBS & Yes Pre-Purchase «The Big Squeeze»; Oz drar til Canada; CBC fornyer «Moonshine» for S2 – TBI Vision

by Liv Ullmann

Den store klemningen

SBS & Yes forhåndskjøp «The Big Squeeze»

SVT i Sverige, NRK i Norge, DR i Danmark, RTL i Nederland, SBS i Australia og Yes i Israel har inngått forhåndssalgsavtaler med Vice Distribution for Den store klemningen, en ny dokumentar om GameStops korte komprimering.

Produsert av Vice World News, det 1 x 90 minutter lange dokumentet forteller historien om en gruppe amatørhandlere, noen som har tjent titalls millioner på Gamestop, andre som har mistet hele sparepengene sine; erfarne investorer og hedgefondforvaltere som har satset mot aksjen og lidd store tap; og GameStop-ansatte som har stolt på selskapet for lønn og nå risikerer å miste jobben.

Den store klemningen er regissert av Samuel Black og produsert av Brennan Cusack og Rebecca Davis. Utøvende produsenter er Subrata De, Mat Skene og Gemma Jordan.

Bea Hegedus, Vice Media Group Global Distribution Head of Distribution, sa: «The Big Squeeze er den definitive historien om Gamestops historie, som har dominert nyhetsoverskrifter rundt om i verden.

«Etter den enorme første interessen og flere forhåndssalg til våre globale partnere, ser vi enda større internasjonal etterspørsel etter denne fengslende dokumentaren.»

Oz viser hodet i Canada

Kanadiske kringkastere og streamere Hayu, Casa, Bell Media og TLN TV har kjøpt opp en rekke faktaprogrammer etter avtaler med den australske distributøren Fred Media.

Den realitybaserte SVOD-tjenesten Hayu har skaffet seg sesong én og to av Nødsituasjon og tre sesonger av ambulansepersonell, begge obs-doc-showene opprinnelig produsert av WTFN for Nine Network.

Quebec-innhold er lisensiert Rominntrengere for hans livsstilskanal for hjemmet e Reiser med Bondi Vet for reise og eventyr Evasion.

Bell Media har i mellomtiden kjøpt opp Mega dyrehage, mens TLN TV har tatt en pakke med programmer fokusert på mat, inkludert Alle pizza, Arv Og Frankies verden.

Zoe Allen, Fred Medias salgsdirektør for Amerika, som forhandlet frem avtalene, kommenterte: «Det er mange synergier mellom Canada og Australia, så jeg er veldig spent på å se noen av våre flotte hjemmeproduserte programmer som Space Invaders, Emergency, Paramedics Og Mega dyrehage finne nye store hus på landet”.

CBC fornyer «Moonshine» for S2

Den kanadiske kringkasteren CBC har fornyet dramaserien Måneskinn for en andre sesong.

Serien, skapt av Sheri Elwood og produsert av Six Eleven Media og Entertainment One, følger historien om Finley-Cullen, en dysfunksjonell klan av voksne halvsøsken som kjemper om kontrollen over familien sin.

Produksjonen av den andre sesongen på åtte episoder ble nylig avsluttet i Nova Scotia og vil ha premiere på CBC høsten 2022.

«Måneskinn det er et lidenskapelig prosjekt, og jeg er begeistret over denne første tillitserklæringen fra CBC, sa showrunner, skaper og regissør Elwood.

Related Videos

Leave a Comment