Home » Sanford Health forbedrer slagomsorgen med ny teknologi

Sanford Health forbedrer slagomsorgen med ny teknologi

by Edvard Munch

Kontakt:

Jon Berg
Sanford Healthcare Media Relations
605-366-2432 / Jon.Berg@sanfordhealth.org

SIOUX FALLS, SD Divyajot SandhuMD, en intervensjonell nevrolog ved Sanford Health i Sioux Falls, er den første i South Dakota som bruker banebrytende ny teknologi for slagbehandling.

Det avanserte nevrointervensjonelle systemet, kjent som FreeClimb 70 Reperfusion System, kombinerer i hovedsak FreeClimb 70-kateteret med et annet kateter, kjent som Tenzing® 7 leveringskateter, for forutsigbart og raskt å nå mållesjoner hos slagpasienter.

«Denne nye teknologien representerer et betydelig fremskritt innen hjerneslagbehandling og har muligheten til å dramatisk endre utfallet av slagpasienter,» sa Dr. Divyajot Sandhu. «Prosedyren er mye mindre invasiv og hjelper pasienter med å gjenopprette livskvaliteten mye raskere etter et slag. Denne første teknologien i sitt slag reduserer risikoen for langvarig funksjonshemming hos pasienter og kan potensielt bidra til å redde livet til slagrammede.»

Som det eneste Joint Commission-akkrediterte hjerneslagprogrammet i regionen, har Sanford Health et team av talentfulle eksperter, sammen med den nyeste teknologien, for å motta og behandle de mest komplekse hjerneslagtilfellene.

D. Sandhu ble uteksaminert fra Dyanand Medical College and Hospital i Punjab, India, og fullførte residensen ved University of Missouri Columbia Hospital i Columbia. Han fullførte sine hjerneslag og nevroendovaskulære stipendier ved University of Minnesota og er styresertifisert i nevrologi og vaskulær nevrologi av American Board of Psychiatry & Neurology.

For mer informasjon om Sanford Health, besøk SanfordHealth.org.

Om Sanford Health
Sanford Health, det største landlige helsesystemet i USA, er forpliktet til å transformere helseopplevelsen og gi tilgang til helsetjenester i verdensklasse i USAs hjerteland. Organisasjonen har hovedkontor i Sioux Falls, South Dakota, og betjener mer enn én million pasienter og 201 000 helseplanmedlemmer over 250 000 kvadratkilometer. Det integrerte helsesystemet har 46 medisinske sentre, 2800 Sanford-leger og avanserte praksisleverandører, 170 kliniske etterforskere og forskere, 186 Good Samaritan Society seniorsentre og globale klinikker i ni land rundt om i verden. Lær mer om Sanford Healths forpliktelse til å forme fremtiden for landlige helsetjenester gjennom hele levetiden sanfordhealth.org ELLER Sanford Health News.

Related Videos

Leave a Comment