Home » Sam Heughan fra Outlander viser seg å være en ekte skotte til tross for at han har franske, tyske og norske aner

Sam Heughan fra Outlander viser seg å være en ekte skotte til tross for at han har franske, tyske og norske aner

by Russell Crowe

Outlanders Sam Heughan har vist seg å være en ekte skotte til tross for at han har avslørt at han har franske, tyske og norske aner.

Og mens han snakket om oppveksten sin i Skottland og røttene sine, snakket Sam om planene sine for å utvide sin linje av tweed og tartan til kilt, skjørt og sjal.

Den 40 år gamle skuespilleren ble født i Balmaclellan, i det historiske fylket Kirkcudbrightshire i Dumfries og Galloway og snakket om sin «veldig idylliske barndom».

Med henvisning til TV-serien Men In Kilts sa Sam: «Jeg vokste opp på landsbygda i Skottland på eiendommen til et slott – det er kvintessensen av skotsk barndom, men jeg kan se hvordan det kunne vært veldig annerledes, og så er jeg takknemlig for det. muligheten til å være skotsk, og det er kanskje derfor jeg ønsket å dele det med dette showet.»

Sam, som vokste opp i en ombygd låve på Kenmur Castle-området, la til: «Når jeg så nærmere inn i familien min og hvor jeg kommer fra, fant jeg ut hva slags blanding jeg har blant mine forfedre.

«Det er fransk, tysk og norsk. Du tenker på alle veiene og veiene familien din kunne ha tatt, og til slutt ble jeg skotsk.»

Sam som poserte la ut et nytt bilde av sin frekke og ferdiglagde karakter fra SAS: Red Notice på sin Instagram, og viste først godbiten sin «The Sassenach» på Instagram i desember, som han sier er «inspirert av hans kjærlighet til Skottland». «.

På det tidspunktet inkluderte varene skjerf, en whiskykolbe, T-skjorter og vesker.

Sam avslørte til magasinet The Rake at han nå planlegger å utvide linjen til mer brukbare gjenstander, inkludert kilt og skjørt.

Han forklarte: «Jeg visste ikke hvem familien min var, og derfor hva min tartan var, så jeg tenkte, hvorfor ikke finne på noe som alle kan være en del av?

«Bare å se veverne lage det – en så flott tradisjon i Skottland. Det er veldig viktig å støtte disse håndverkene, det er det Storbritannia gjør veldig bra, stor arv og håndverksprodusenter.»

Related Videos

Leave a Comment