Home » Royal Armories Leeds Easter Jousting Tournament annonsert med fire dager med ridderkamper

Royal Armories Leeds Easter Jousting Tournament annonsert med fire dager med ridderkamper

by Ashley Olsen

Noen av verdens mest dyktige riddere vil møte i en internasjonal turnering i Leeds.

Middelalderkampsporteksperter fra Storbritannia, Norge og Portugal møter i full rustning på Royal Armouries 15.-18. april. Forvent dundrende hover, sprengende spyd og fall mens toppgladiatorer setter treningen sin på prøve i Armouries» spesialbygde tiltyard.

Vinneren vil bli belønnet med æressverdet og dronningens jubileumstrofé i en begivenhet basert på 1400-talls konkurranser. Duellene finner sted klokken 12.00 og 15.00 hver dag.

Les mer: Leeds hundegodtbutikk elsket av Leeds United-spillere og deres elskede hunder

Billetter konkurransen koster £10 for voksne og £5 for barn i alderen tre til 15 år. Barn under tre er gratis. Billettene inkluderer inngang til Royal Armories som har Storbritannias største offentlige samling av våpen fra antikken til i dag.

En talsmann for Royal Armouries sa: «Hvis du liker riddere i skinnende rustning og praktfulle hester, ta turen til Royal Armouries i Leeds for påskehelgen. Sjekk ut tre stilige jousting squads verden som konkurrerer om Sword of Honor og Queen’s Jubilee Trophy på vår internasjonale jousting-turnering.

«Lag fra Norge og Portugal vil møte våre hjemmelagde talenter i en hard kamp om æresbevisninger over fire dager med konkurranse.»

For å få de siste e-postoppdateringene fra Leeds live, klikk her.

Related Videos

Leave a Comment