Home » Ronaldo venter på TILLINGER med Georgina Rodriguez, Pogba-overføring SIST, van de Beek EKSKLUSIVT

Ronaldo venter på TILLINGER med Georgina Rodriguez, Pogba-overføring SIST, van de Beek EKSKLUSIVT

by Russell Crowe

DOTING DOLORES SEND EN BABYMELDING TIL RON

CRISTIANO RONALDOs elskede mor var en av de første som gratulerte ham med nyheten om babyen hennes i dag, skriver GERARD COUZENS.

Minutter etter at Manchester United-spissen kunngjorde til verden at partneren Georgina Rodriguez var gravid med tvillinger, skrev Dolores Aveiro på sin Instagram: «La barnebarna mine bli født sunne. mer.»

66-åringen, som fikk hjerneslag i fjor, la ut tvillingenes ultralyd til en Instagram-historie omtrent samtidig med en applaus-emoji.

Fotballspillerens to søstre har ennå ikke reagert på sosiale medier, selv om Katia Aveiro tidligere i dag viste at de to barna hennes er store fans ved å legge ut bilder av dem som spiller fotball i trøyen nummer syv til onkelen Man United.

Georginas eldre søster Ivana, som bekreftet i juli at hun ventet sitt første barn med sin maler- og skulptørpartner Carlos Garcia, berømmet også fotballspilleren og partneren hans ved å skrive på Cristiano og brorens Instagramer på spansk. : «Gratulerer, familie.»

Ivana, datteren til en tidligere argentinsk fotballspiller og en spansk mor som skal bo i Catalonia, avslørte sine egne gode nyheter til verden med et Instagram-innlegg filmet på en strand i byen Gijon i Nord-Spania, hvor de bor og hun hadde skrevet ordene «Baby kommer» ved hjelp av småstein og sand.

Hun fortalte partneren sin Carlos Garcia i en melding ved siden av det interne «Jeg elsker deg»-opptakene som beskrev nyheten som et mirakel og hennes livs overraskelse.

Hun la deretter ut en selfie på samme strand med faren til det ufødte barnet på samme strand, og skrev «Miracle of Life». Vi venter på deg lille på spansk før vi legger til på engelsk: «Vi venter … vår lille engel.»

Related Videos

Leave a Comment