Home » Ronaldo Poll – Norge «totalt avhengig» av Haaland

Ronaldo Poll – Norge «totalt avhengig» av Haaland

by Roald Amundsen

Sevilla (AP) – På et sportslig nivå denne gangen spilte han ingen rolle, men fortsatt dreide mye seg om Cristiano Ronaldo i Portugal. Sportsavisen «A Bola» lanserte til og med en meningsmåling kort tid etter 1:1 (0:1) mot Spania.

Tenoren: hvis det var riktig at den 37 år gamle superstjernen i utgangspunktet bare satt på benken. Det er åpenbart at Ronaldos erstatter i landet til europamesteren i 2016 utløste diskusjoner. Showet tilhørte andre ved starten av den nye Nations League-sesongen.

For eksempel den fortsatt stort sett ukjente Ricardo Horta, forfatter av den så viktige trekningen for Portugal i det 82. minutt. Eller spanjolen Álvaro Morata, som førte landet sitt i det 26. minutt. Men noen Bundesliga-proffer strålte også torsdag kveld.

HAALAND:

Hvem ellers? «Serbia har presset på og hatt store sjanser. Men Norge har Erling Braut Haaland», skriver den norske avisen Aftenposten om mesteren. Med sin scoring sikret 21-åringen 1-0-seier over serberne. «Vi er helt avhengige av ham,» sa midtbanespiller Stefan Strandberg senere.

FORSBERG:

Med sin scoring fra flekken ledet Emil Forsberg (39′) Sverige på veien til seier i Slovenia. Dejan Kulusevski (88.) scoret sluttresultatet sent. Ifølge den svenske avisen Aftonbladet har Forsberg omgjort 28 av 31 straffer i sin profesjonelle karriere. RB Leipzig-spissen vet ikke hvorfor han er så god fra poenget. «Jeg har egentlig ingen forklaring på det,» sa 30-åringen. «Jeg er bare veldig overbevist om at jeg kan score mål.»

RONALDO:

Og Ronaldo? Denne gangen spilte han bare en birolle. Manchester United-spissen ble først byttet ut i Sevilla i det 62. minutt. Det hadde ikke så stor innvirkning på kampen etterpå. Han la senere ut på Instagram av en «stor trekning» ved starten av konkurransen. «Nations League vil alltid være assosiert med vårt landslag fordi vi var de første til å vinne det.»