Home » Rimelig og komfortabel for Norge: Fjord Lines moderniserte cruiseskip kommer tilbake i drift – Økonomi & Volkswagen – Nyheter

Rimelig og komfortabel for Norge: Fjord Lines moderniserte cruiseskip kommer tilbake i drift – Økonomi & Volkswagen – Nyheter

by Siv Jensen

Bergen (ots) – – Fjord Lines cruiseskip går tilbake til rutetrafikk mellom Danmark og Norge etter omfattende modernisering. – I sommer vil også tyske reisende nyte godt av den betydelig gunstigere valutakursen på euro mot norske kroner. – MS Stavangerfjord har seilt siden 26. mai 2023, MS Bergensfjord kommer tilbake i tjeneste 16. juni 2023.

De to cruiseskipene MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord har ligget til kai i lang tid på grunn av motorbytte og omfattende innvendig modernisering og går nå tilbake til rutetrafikk.

«Vi ser frem til å komme tilbake og ønske gjester velkommen om bord igjen. Fremfor alt er vi glade for at det nå er mulig å seile med oss ​​i det sommerlige Sør-Norge,» sier Brian Thorsted Hansen, administrerende direktør i Fjord Line. Den vakre kystregionen i Sør-Norge, kjent som Sørlandet, kan skilte med sjarmerende byer, idylliske strender og en rolig skjærgård.

Takket være nye dual-fuel-motorer og et utvidet tilbud: Fjord Line tilbyr sine reisende komfortable og miljøvennlige reisemuligheter

Begge fartøyene er nå utstyrt med nye dual-fuel-motorer som kan kjøre på både flytende naturgass (LNG) og marin gassolje (MGO). Fjord Line er en pioner innen bruk av LNG som drivstoff og vil fortsette å være et bærekraftig reisealternativ i fremtiden.

– De nye motorene sikrer større operasjonell fleksibilitet, noe våre kunder drar nytte av, understreker Thorsted Hansen.

I tillegg til utskifting av motorer er det gjort noen få andre endringer om bord som reisende vil merke. For eksempel har skip en helt ny lounge. Der har passasjerene tilgang til komfortable seter, enkle måltider, Wi-Fi og strømuttak. Her kan du slappe av og nyte en fantastisk havutsikt.

«Vi har også oppgradert utestuen vår og gjort den enda mer familievennlig. Lekeplassen ombord byr på noen nye funksjoner med høy morofaktor,» legger Thorsted Hansen til.

Svak norsk krone: Tyske feriegjester får mye mer for én euro

Ifølge Thorsted Hansen venter passasjerene spent på at Stavangerfjord og Bergensfjord skal være i drift igjen. Fjord Line har et stort antall bestillinger for sommeren, men det er fortsatt plass til de som ikke har bestilt ferien ennå. Videre kan svakheten til den norske kronen forventes å vedvare om sommeren og tyske feriegjester får derfor betydelig mer per euro enn i den siste feriesesongen.

Med gjenåpningen av de moderniserte fartøyene vil reisende igjen kunne nyte en helårsrute mellom Danmark og Norge. Hele ruten strekker seg fra Hirtshals, gjennom Kristiansand og Stavanger til Bergen og tilbake. I høysesongen vil Fjord Line tilby fire daglige seilinger mellom Kristiansand og Hirsthals.

«Fjord Line er allerede det raskeste alternativet mellom Norge og Danmark, med Fjord FSTR-katamaranen som tar bare 2 timer og 25 minutter å krysse mellom Kristiansand og Hirtshals. Nå som FSTR kompletteres av våre cruiserederier, får våre reisende flere muligheter og mer fleksibilitet, avslutter Thorsted Hansen.

For mer informasjon, besøk https://www.fjordline.com/en

Pressekontakt:

Thea Rustad Telefon: (+47) 476 78 292 thea.rustad@try.no

Carsten Holtkamp Telefon: (+49) 173 209 88 69. carsten.holtkamp@kreab.com

Originalt innhold fra: Fjord Line AS, sendt av news aktuell

Presseroms presseportal: nyheter oppdatert GmbH

Related Videos

Leave a Comment