Home » Rhenus åpner kontor i Norge

Rhenus åpner kontor i Norge

by Russell Crowe

Oslo. Fra begynnelsen av februar 2022 vil logistikkselskapet Rhenus være representert med åpning av kontor i Norge. – Åpningen av det nye nettstedet i Norge er et viktig strategisk skritt for Rhenus-gruppen og en ekspansjon til nye markeder. Dette styrker vår tilstedeværelse i de nordiske landene”, sa Frank Roderkerk, administrerende direktør for Nord- og Vest-Europa, Rhenus Air & Ocean.

I tillegg til luft- og sjøfrakt, vil det nye nettstedet tilby andre tjenester, for eksempel levering av offshore-plattformer, prosjektlogistikk og logistikkstøtte innen områdene helse, gruvedrift, tilleggstjenester, fornybar energi og bedervelige varer, som selskapet forklarte. . . Oslo tilbyr Rhenus ideelle forhold for dette: en godt utbygd infrastruktur med effektive transportmidler og ruter, lett tilgjengelighet og nye moderne bygg.

Det nye stedet blir det første for Rhenus i Norge, og for Rhenus Air & Ocean blir det det første i Skandinavia. Utvidelsen av det eksisterende globale nettverket er spesielt illustrert av det tette nettverket med Rhenus Air & Ocean-anleggene i Nederland, Belgia, Storbritannia og Irland. (å bekrefte)

Related Videos

Leave a Comment