Home » Resultater X-Trial Barcelona 2022 – Cycle News

Resultater X-Trial Barcelona 2022 – Cycle News

by Ashley Olsen

Personlig nyhetssyklus | 12. april 2022

Repsol Honda Team-rytter Toni Bou sikter mot sitt 16. X-Trial-mesterskap etter nok en seier i Barcelona. Han har vunnet alle fire rundene så langt denne sesongen.

Toni Bou er på vei til å ta sitt 16. X-Trial-mesterskap etter seieren i Barcelona. Foto med tillatelse fra HRC Racing

Bou endte fire poeng foran sin nærmeste rival, spanjolen Adam Raga fra TRRS Factory-laget. Kampen om seieren var fortsatt i luften etter to av tre sløyfer, men Bou hadde den beste løpingen gjennom de tøffere delene sist og tok seieren sammenlagt, 12 poeng til 16.

«Jeg er veldig fornøyd med hvordan kvelden gikk,» sa Bou. «Jeg gjorde fantastiske ting, men jeg gjorde også en stor feil i finalen. Kanskje, jeg kom inn litt nervøst, jeg var litt kort i første etappe og det var overraskende å la det være der. Heldigvis reagerte vi raskt fordi jeg visste at neste avsnitt var veldig viktig og komplisert, og jeg visste at arrangementet ville bli vunnet der. Og slik ble det.

«Adam er i god form og gjør det vanskelig for meg.»

Italienske Matteo Grattarola (Beta) endte på pallen, mens spanjolen Jaime Busto (Vertigo) og norske Sondre Haga (Beta) fullførte topp fem.

Det er kun én runde igjen i mesterskapet, men det er først i oktober. Bou leder Raga med 30 poeng, 87-57. Grattarola er tredje med 39 poeng. NC

Klikk her for alle de siste nyhetene om offroadracing.


Related Videos

Leave a Comment