Home » Real Madrid: Martin Ödegaard kan sikte på denne megasummen – FOTBALL

Real Madrid: Martin Ödegaard kan sikte på denne megasummen – FOTBALL

by Russell Crowe

Han ble ansett som et stort talent, et vidunderbarn. I mellomtiden er Martin Ødegaard (22) bare en av mange spillere i de beste europeiske ligaene. til ekte Madrid nå står den på salgslisten. Fortsatt.

Etter at den norske juvelen tilbrakte andre halvdel av forrige sesong i Arsenal, returnerte han til Madrid i sommer. Det virkelige laget er klart: Hvis Ødegaard fikk et anstendig tilbud, ville de selge ham. Ifølge ESPN ville Royals gi slipp på sin nåværende etterfølger Modric for megasummen på € 50 millioner.

Norge har ikke klart å etablere seg i Madrid de siste årene. Han har spilt for Los Blancos siden 2017, men har bare spilt elleve (!) kamper for proffene siden den gang. De siste fire årene har han blitt belønnet med SC Heerenveen, Vitesse Arnheim, Real Sociedad og Arsenal. Arsenal vil gjerne beholde ham på lån, men Real foretrekker å selge ham.

Hvorfor: Med millionen Ødegaard ville klubben hatt enda mer penger til overganger. I forgrunnen: Kylian Mbappé (22). Franskmannen kan flytte til Spania i 2022.

Etter å ha avlyst konkurransen
Gymnastikk-superstjerne Biles avslører høstvideoer

Kilde: BILD

Related Videos

Leave a Comment