Home » Reaction Engines og Cranfield Aerospace utvider samarbeidet om hydrogenflyteknologi

Reaction Engines og Cranfield Aerospace utvider samarbeidet om hydrogenflyteknologi

by Edvard Munch

Reaction Engines, en global leder innen termiske styringsløsninger, og Cranfield Aerospace Solutions (CAeS), anerkjente pionerer innen hydrogenbrenselcellefremdriftssystemer for luftfart, har kunngjort signeringen av et Memorandum of Understanding (MoU) for å utvide deres eksisterende samarbeid og utforske videre applikasjoner for romfartsløsninger for deres nullutslippsfremdriftsteknologi.

Avtalen representerer en utvidelse av begge selskapenes innsats for å utvikle applikasjoner for hydrogenbrenselcellebasert drivlinjedesign og systemintegrasjonsevner på tvers av ulike bærekraftige romfartsplattformer.

Avtalen markerer et betydelig skritt mot å maksimere potensialet til deres kollektive ekspertise og tilby praktiske og bærekraftige luftfartsløsninger på tvers av et bredt spekter av bruksområder.

Tom Burvill, direktør for Applied Technologies, Reaction Engines sa: «Reaction Engines er glade for å utvide samarbeidet vårt med Cranfield Aerospace Solutions, som markerer et ytterligere skritt fremover i utviklingen av bærekraftige fremdriftsapplikasjoner for fly for vår ledende termiske styringsteknologi til verdensnivå. Denne avtalen bygger på det nære samarbeidet de to selskapene har etablert på Project Fresson og etablerer et robust rammeverk for å utvikle nye bruksområder for vår banebrytende teknologi.»

Jenny Kavanagh, Chief Strategy Officer i Cranfield Aerospace Solutions, sa: «Siden starten av vårt første samarbeid i 2021 har alliansen mellom de to selskapene blomstret, med CAeS som drar fordel av Reaction Engines avanserte termiske styringsekspertise og Reaction Engines som utnytter hele CAeS reise til markedet for teknologi aktivert av våre integrerings- og sertifiseringsevner. Denne siste avtalen demonstrerer kraften til gjensidig fordelaktig samarbeid og utvider vår felles innsats betydelig for å låse opp nye applikasjoner for vår innovative hydrogenbrenselcelleteknologi.»

Related Videos

Leave a Comment