Home » Rare ting som skjedde på settet til The Witcher

Rare ting som skjedde på settet til The Witcher

by Henrik Ibsen

Som navnet antyder, fokuserer «The Witcher» ganske tungt på Henry Cavills Geralt of Rivia. Imidlertid, som Frist Merk at seriens andre sesongproduksjon måtte gå uten stjernen en stund, da en «mindre muskelskade i beinet» tvang Cavill til å ta midlertidig sykemelding. Skuespilleren bekreftet senere at det var en hamstringskade, men selv om det kunne ha vært et potensielt forferdelig tilbakeslag for en som er kjent for sin kroppsbygning, bestemte Cavill seg for å forvandle sitronene (via Mennesker).

«» Når jeg ser tilbake, innser jeg at ja, det var en vanskelig tid,» sa han. Jeg tror en av ferdighetene jeg har lært gjennom årene er å «gå fremover uavhengig av vanskeligheter, hardt arbeid eller prøvelser og prøvelser. Så da hamstringskaden skjedde, prøvde jeg å se på sølvfôret. Det var som «Ok. Jeg jobbet gale timer og det var utmattende og jeg kan ikke jobbe fysisk lenger fordi jeg går på krykker. Så jeg fokuserte mer på å ta meg fri og gå, hvordan kan jeg best ta vare på meg selv?»

Som Variasjon Merk at sesong 2 av «The Witcher» avsluttet innspillingen tidlig i april, så heldigvis er det ganske tydelig at dette tilbakeslaget bare var midlertidig.

Related Videos

Leave a Comment