Home » Rapport om møtet i München: Haaland ville lenge ha forhandlet med FC Bayern

Rapport om møtet i München: Haaland ville lenge ha forhandlet med FC Bayern

by Roald Amundsen

Rapport fra møtet i München
Det ser ut til at Haaland har forhandlet med FC Bayern lenge

Erling Haalands exit-klausul er et pågående tema i Dortmund og selvfølgelig også for FC Bayern. Ifølge en rapport møttes spissen og Bundesliga-rekordmesterne for detaljerte samtaler i begynnelsen av mars. Folket i München motsier ikke informasjonen.

Det er nok bare Erling Haaland som kan sette en stopper for dette dramaet, som kan observeres rundt spørsmålet om hvilken trøye fotballspilleren i verdensklasse skal ha på seg etter sommerferien. Nesten helt sikkert vil det ikke være Giallorossi fra Borussia Dortmund, dette virker nå klart. 21-åringen har passert Revierklubben og kjemper om titlene, gjerne de store. FC Bayern sikter også mot dette hver sesong, som etter ti påfølgende hjemlige ligaer i økende grad flytter fokus til Champions League. Derfor virker det logisk at innbyggerne i München er interessert i Haaland.

I begynnelsen av mars skulle den norske landslagsspissen og Hasan Salihamidžić, sportsdirektør og Bayern München-lagplanlegger, møtes i München. Det melder «Bild», som også hevder å ha lært av «timer med» samtaler. Stedet for samtalen, som ennå ikke er blitt offentlig, var Salihamidžićs private hjem. Tabloiden skriver også at på spørsmål om det var riktig at denne kampen fant sted, nektet FC Bayern å kommentere. Som ikke er en innrømmelse, men ikke engang en fornektelse.

Det som ifølge «Bild» tyder på en utveksling av ideer mellom Haaland og Salihamidžić: forwarden, lenge skadet i vår, var faktisk i Monaco i det aktuelle øyeblikket. Hovedsakelig for å komme i form etter muskelproblemene hans, som FC Bayern snakket om til 21-åringen om fremtiden.

Kahn blir tung når han skifter

Administrerende direktør Oliver Kahn ryktes også å ha reist til München rundt samme tid for å snakke med Mino Raiola, rådgiveren til en rekke stjerner. En av hans klienter er Erling Haaland, som så langt har scoret 82 mål og 23 assist på 86 offisielle kamper i Dortmund, men mister stadig mer fansens sympati med teater for fremtiden.

Kontrakten hans med BVB er gyldig til 2024, men i bytte mot en betaling på rundt 75 millioner euro, ifølge konsekvente rapporter, kan spissen forlate i begynnelsen av sommeren. En sum som ikke ville representert et rekordtall for FC Bayern: i 2019 kom Lucas Hernández fra Atlético Madrid for 80 millioner euro, den dyreste endringen i Bundesligahistorien til dags dato. Kahn hadde imidlertid nylig annonsert at innbyggerne i München åpenbart var interessert i Haaland i prinsippet, men den samlede pakken som inkluderte lønn, konsulenthonorarer og lignende var «veldig langt» fra deres egne ideer.

Manchester City, klubben som tok toppen av engelsk og europeisk fotball med tilsynelatende endeløse midler fra UAE, har vært favoritten i flere uker. Jan Aage Fjörtoft, tidligere Bundesliga-proff i Eintracht Frankfurt, nå TV-ekspert og nære fortrolige til Haaland, kunngjorde til Sport1 i helgen: «Manchester City er i polposisjon. Men jeg vet at Bayern fortsatt prøver hardt å fange ham. .» suksessen til disse anstrengelsene gjenstår å se.

Related Videos

Leave a Comment