Home » Rani Mukerji vil skyte i Estland for «Mrs Chatterjee Vs Norway»

Rani Mukerji vil skyte i Estland for «Mrs Chatterjee Vs Norway»

by Russell Crowe

Skuespilleren Rani Mukerji er angivelig på vei til Estland for å skyte sin kommende film «Mrs Chatterjee Vs Norway, ettersom produsentene ikke ønsket å gå gjennom den «tungvint prosessen» for å skaffe visum for det nordiske landet.

“Norge var produsent Nikkhil Advani og regissørens opprinnelige valg. De ønsket å være så trofaste som mulig mot kildematerialet. Men å skaffe visum for teamet var en tungvint oppgave under de nåværende omstendighetene. Produsentene ønsket ikke å vente for lenge fordi det er en veldig krevende film, «sa en sitert kilde.

Kilden legger til at Mukerji og mannskapet vil skyte i en bioboble i Estland «etter at Emmay Entertainment og Zee Studios har fått de nødvendige tillatelsene.»

Mukerji vil starte det 45 dager lange programmet fra start til slutt denne uken og ønsker å fullføre det i begynnelsen av oktober. 43-åringen forlot nylig Mumbai sammen med datteren Adira.

«Mrs Chatterjee Vs Norway», regissert av Ashima Chibber, er angivelig basert på en reell hendelse som skjedde i 2011 da et par barn ble tatt av norske sosiale tjenester fordi de ble ansett som uegnet til å oppdra et barn.

I tillegg til dette har Rani allerede filmet for «Bunty Aur Babli 2» med Saif Ali Khan, Siddhant Chaturvedi og Sharvari Wagh. Utgivelsesdatoen er ennå ikke kunngjort for dette.

(WJegInnganger fra Pinkvilla)

Related Videos

Leave a Comment