Home » Rani Mukerji drar til en internasjonal destinasjon for innspillingen av Mrs Chatterjee vs Norway

Rani Mukerji drar til en internasjonal destinasjon for innspillingen av Mrs Chatterjee vs Norway

by Russell Crowe

Bollywood-skuespillerinnen Rani Mukerji forlot India til en internasjonal destinasjon fredag ​​for å begynne innspillingen av sin neste film Mrs Chatterjee vs Norge.

En kilde fortalte indianexpress.com: «Rani forlot India i dag. Det vil skyte en stor del av Mrs Chatterjee vs Norge på en internasjonal destinasjon som ennå ikke er avslørt. Hun er klar til å begynne å skyte filmen i løpet av de neste par dagene. Rani vil være ute av landet i over en måned for denne fotograferingen. Hun ventet på å starte dette prosjektet som ligger henne ekstremt nært på hjertet ”.

Mrs Chatterjee vs Norge dreier seg om en mors kamp mot et helt land. Filmen er regissert av Ashima Chibber fra Mere Dad Ki Maruti.

Når vi snakker om filmen, hadde Rani Mukerji uttalt i en uttalelse: «Mrs. Chatterjee vs Norge er en historie om ekte menneskelig motstandskraft, og det er en film dedikert til alle mødrene der ute. Det er virkelig et av de mest fantastiske manusene jeg har lest fra. lenge, og jeg bestemte meg umiddelbart for å lage denne spesielle filmen «.

Mrs Chatterjee vs Norway blir Ranis første film etter 2019s Mardaani 2. Prosjektet er produsert av Nikkhil Advani fra Emmay Entertainment og Zee Studios.

Rani Mukerji venter for tiden på utgivelsen av Bunty Aur Babli 2, som har blitt forsinket på grunn av pandemien.

Related Videos

Leave a Comment