Emmay Entertainment og Zee Studios er glade for å bekrefte at innspillingen av deres neste film er fullført Mrs Chatterjee mot Norge. Spillet av den uforlignelige Rani Mukerji, er filmen basert på en virkelig hendelse som rystet barn og menneskerettigheter internasjonalt. Filmen ble filmet mye i Estland og deler i India, og feiret avslutningen med hele rollebesetningen og crewet den siste dagen.

Rani Mukerji talte for teamet: «Det er virkelig en søt tilfeldighet at jeg er ferdig med å filme Mrs Chatterjee mot Norgedu samme dag min første hindi film «Raja Ki Aayegi BaraatMrs Chatterjee mot Norge ier en inspirerende historie om en mor som kjemper mot et land for barna sine, og jeg gikk gjennom en berg-og-dal-bane av følelser ved å lage denne filmen. Jeg hadde en flott tid å filme med produsentene mine Monisha Advani, Madhu Bhojwani, Nikkhil Advani, Zee Studios og regissør Ashima Chibber, og jeg håper denne filmen vil få gjenklang hos alle som ønsker å se en underholder med et strålende konsept i forgrunnen. ”.

Nå i post-produksjon, vil en kinoutgivelsesdato for denne etterlengtede filmen snart bli annonsert. Regissert av Ashima Chibber, Mrs Chatterjee mot Norge er produsert av Monisha Advani, Madhu Bhojwanis Emmay Entertainment og Nikkhil Advani og Zee Studios.

LES OGSÅ: Rani Mukerji kjøper en luksuriøs leilighet i Khar til en verdi av 7,12 crore rupier; vil være nær Tiger Shroff

Andre sider: Mrs. Chatterjee Vs Norway Box Office Collection

BOLLYWOOD NYHETER – LIVE OPPDATERINGER

Finn oss for de siste Bollywood-nyhetene, Bollywood-ny filmoppdatering, billettkontorsamling, ny filmutgivelse, Hindi Bollywood-nyheter, underholdningsnyheter, Bollywood live-nyheter i dag og filmer som kommer ut 2021 og hold deg oppdatert med de siste hindi-filmene kun på Bollywood Hungama.