Home » Rangers brøt Floridas scoringslinje | Hallandposten

Rangers brøt Floridas scoringslinje | Hallandposten

by Roald Amundsen

Igor Sjestiorkin reddet 42 skudd på Rangersburen under kveldens kamp, ​​noe som betydde Floridas første ordinære nederlag denne sesongen.

Et revansjesugen New York-lag tok ledelsen i åpningsperioden med 2-0, begge mål på assist fra Zibanejad. I forkant av hjemmekampen i Florida hadde laget tapt tre strake turer til Canada.

Han kan ha kort hukommelse

Ledelsen ble utvidet til 4-0 i den andre, og det var første gang på ti kamper at Florida ligger under med mer enn et mål.

– I de to første periodene må vi bli bedre. Vi vet det. Det er kamp i morgen, så vi kan ha et kort minne og komme tilbake da, sier Radko Gudas fra Florida.

I den tredje var Florida på god vei til å ta igjen, men de var ikke nok for hele banen med tre mål i perioden, inkludert to i sluttminuttene av kampen. Patric Hörnqvist scoret et mål og en assist.

– De tapte ikke under den ordinære kampen og vi ga dem det første nederlaget, så la oss ta de to poengene og vi er fornøyde med det, sier Zibanejad.

Broken Victory Suite

Toronto gikk på en smell i går kveld etter en seiersrekke på seks kamper da de tapte mot Los Angeles, som i stedet utvidet seiersrekka til fem.

Los Angeles Adrian Kempe scoret det siste målet i 5-1-seieren og Carl Grundström er kjent for en assist.

John Tavares scoret Torontos eneste mål, med en assist fra William Nylander.

I kveldens tredje NHL-kamp, ​​hvor Washington beseiret Buffalo 5-3, scoret Alexander Ovetchkin karrierens 741 mål og deler dermed nå fjerdeplassen med Brett Hull på flest NHL-mål.

I den kampen skilte Washingtons Carl Hagelin og Buffalos Robert Hägg seg ut for sine respektive assists.