Home » RANA presenterer Summer Edition og bringer vårens og sommerens smaker fra Italia til Sverige med den nye ferske fylte pastaen – Girasoli Ricotta & Lemon og Girasoli Asparagi

RANA presenterer Summer Edition og bringer vårens og sommerens smaker fra Italia til Sverige med den nye ferske fylte pastaen – Girasoli Ricotta & Lemon og Girasoli Asparagi

by Liv Ullmann
Den italienske familiebedriften RANA, verdensledende innen fersk pasta, presenterer to deilige nyheter med smaker av solfylte Italia. Sesongmessige nyheter som gir oss en gastronomisk opplevelse fra Middelhavet. RANA Summer Edition er tilgjengelig eksklusivt fra mars til september og består av Girasoli Ricotta & Limone, ravioli fylt med kremet ricotta og Sorrento solmodne PGI sitroner og Girasoli Asparagi, ravioli fylt med sprø asparges, ricotta og myk mozzarella.

PÅ NYHETENE

Som den vellykkede vinterutgaven, tilbyr sommerutgaven en kulinarisk matopplevelse i en begrenset periode. Til glede for pastaelskere vil nyhetene være tilgjengelig i dagligvarebutikkene utover våren og sommeren. Den eksklusive pastaen i begrenset opplag bringer glede og nytelse og gjør hvert måltid enda mer spesielt. Pastavarianten Girasoli er en solsikkeformet pasta som gir ekstra smak takket være størrelse og design. Hver Girasoli har en sjenerøs mengde fyll og et tynt flaket bakverksskall.

Solsikke asparges omslutter all smak og aromatiske toner av asparges, og gir en umiddelbar følelse av vår ved bordet. Den distinkte smaken av aspargesen er godt akkompagnert av søt ricotta og mozzarella, som sammen gir en fin kremet tekstur til den sprø aspargesen.

Solsikke Ricotta og sitron gir følelsen av å være på Amalfikysten på bare en matbit. Den fløyelsmyke ricottaen er kombinert med saften av sertifiserte solmodne sitroner fra Sorrento-halvøya, sitroner er blant de mest elskede og velsmakende i verden og har en unik smak. Den perfekte kombinasjonen overrasker med en ekte eksplosjon av smaker, og tilbyr en pastaopplevelse uten sidestykke. Slik smaker sommeren i Italia!

Sommerutgaven er unnfanget, nøye utvalgt og nøye utarbeidet av RANAs team av kokker og produktutviklere innenfor House of Innovation, RANAs innovasjonssenter i Verona, Italia. Senteret er et kreativt laboratorium hvor nye ideer tar form, kombinasjoner av smaker oppdages og produkter blir født.

Helt fra starten har RANA hatt til hensikt å stadig bringe kreativitet til kjøkkenet og høykvalitetsprodukter til måltidene våre. I over seksti år har familien Rana delt kjærligheten, respekten og lidenskapen for fersk pasta på bord rundt om i verden.

All fersk fylt pasta inkludert RANAs sommerutgave er enkel å tilberede og god å spise som den er. Kok i et par minutter i saltet vann, la pastaen renne godt av og drypp over olivenolje eller surr den i smør. Rett før servering tilsetter du revet Parmigiano Reggiano, salt og pepper. Som RANAs øvrige sortiment er Summer Edition fri for konserveringsmidler, kunstige smaker, farger og palmeolje.

INSPIRASJON OG OPPSKRIFTER

Inspirerende og enkle å lage oppskrifter er tilgjengelig www.giovannirana.se og i vedlagte PDF.

KJØPSPUNKTET

Ricotta & Lemon Solsikker og Asparges Solsikker kan kjøpes på Ica, Coop, CityGross og Hemköp. Veiledende pris er 44–48 SEK.

PÅ RANA PASTAFABRIKKEN

I 1962 åpnet Pastificio Rana dørene i San Giovanni Lupatoto, Verona. Dermed starter en reise hvor smak og kvalitet er hovedpersonene. En reise basert på tradisjon og drevet av innovasjon. Selskapet ble grunnlagt av Giovanni Rana og har vært ledet i over 30 år av den nåværende administrerende direktøren Gian Luca Rana, som har gjort gruppen til verdensledende innen produksjon og markedsføring av ferske matprodukter (fylt og ufylt pasta, gnocchi, klar). måltider og sauser).

Fra en liten italiensk familiebedrift lokalisert i provinsen Verona, har selskapet vokst jevnt og trutt gjennom årene. De siste fem årene er omsetningen doblet til ca. 1 milliard euro. I dag er Pastificio Rana til stede i 66 land, har 8 anlegg (5 i Italia, 1 i Belgia og 2 i USA) og er som en stor familie på 3000 mennesker som deler alle selskapets verdier.

Gian Luca Rana leder selskapet med lidenskap og oppmerksomhet på innovasjon, internasjonalisering, mennesker og med et blikk for fremtiden. Rana satser og satser stort på forskning og utvikling av nyheter og legger stor vekt på valg av de absolutt beste råvarene, med mål om å tilby forbrukerne kun produkter av høyeste kvalitet og med unike smaker. Dette, kombinert med lidenskap og lang erfaring, har gjort Rana-produkter kjent og verdsatt over hele verden. Siden 2007 har selskapet også drevet cateringvirksomhet med «show cooking»-format, hvor rettene tilberedes på store åpne kjøkken. Rana har for tiden 22 restauranter i hele Italia samt en i Berlin.

Rana er en historie bygget på kjærlighet, respekt og lidenskap for fersk pasta, som den store Rana-familien har brakt til sine bord og til et stadig økende antall kunder over hele verden i seks tiår.

KONTAKT

For spørsmål om nyheter, oppskrifter eller produktprøver, vennligst kontakt EKPR: linnea.dubois@ekpr.com / 08 – 667 22 06

For bilder: https://ekpr.kontainer.com/login-user

For inspirasjon og oppskrifter: www.giovannirana.se eller @giovanniranasverige på Instagram
Tagger:Related Videos

Leave a Comment