Home » Prussia Münster: Holtby drar, MSV-spilleren kommer, pluss en nederlender fra Norge

Prussia Münster: Holtby drar, MSV-spilleren kommer, pluss en nederlender fra Norge

by Roald Amundsen

Nå har Prussia Munster stått frem igjen. Det var avgang på fristdagen, men to spillere flytter også til Münster.

Rot-Weiss Essen og Wuppertaler SV har allerede oppdatert og Fortuna Köln er også tilbake på markedet. Det har den vel også Preussen Munster reagerte og engasjerte to spillere. På den annen side bytter den som bærer Adler klubb.

Münster har signert den tretten ganger rumenske landslagsspilleren U fra MSV Duisburg Dario Ghindovean. Midtbanespilleren har spilt 29 tredjedivisjonskamper så langt, elleve av dem denne sesongen. Ghindovean, født i Mediaş, spilte for hjemlandet på U17-, U18-, U19- og U20-landslaget. «Darius er en veldig talentfull, teknisk sterk spiller med stor løpsevne. Vi forventer mye av ham og vi er overbevist om at med oss ​​kan han ta det neste store steget i det profesjonelle feltet, sier Münster sportsdirektør Peter Niemeyer.

Holtby forlater Munster

Med overføringen av Ghindovean kunne Münster også tilfredsstille bytteforespørselen fra Joshua Holtby etterkommere av U23 fra Borussia Mönchengladbach vil koble til. 26-åringen ble brukt i 18 av 23 mulige regionseriekamper i løpet av sesongen, men stort sett kun som innbytter.

For den andre påloggingen: Thomas Kok kommer til den defensive midtbanen. Nederlenderen spilte sist for FK Jerv i norsk andredivisjon og rykket opp med klubben i Eliteserien, Norges øverste divisjon. Kok spilte 28 kamper i opprykkssesongen, som først ble avsluttet på slutten av året. Niemeyer: «Thomas er en veldig sterk midtbanespiller med mye intelligens. Han har allerede spilt på det høyeste nivået i Nederland og Norge og bringer en ekstra porsjon kvalitet til troppen vår.»

Related Videos

Leave a Comment