Home » Prinsesse Mette-Marit av Norge: Kronprinsessen måtte lide disse skjebneslagene

Prinsesse Mette-Marit av Norge: Kronprinsessen måtte lide disse skjebneslagene

by Russell Crowe

Mette -Marit i Norge feirer bursdagen 19. august – men hvor lykkelig blir kronprinsessen av Norges æresdag etter skjebnevendinger, dødsdramaer og tragiske diagnoser?

Kronprinsesse av Norge Mette-Marit feirer sin 48-årsdag 19. august 2021.
Bild: picture alliance / dpa | Boris Roessler

For nordmenn er hun det ubestridte solskinnet i kongefamilien: Kronprinsesse Mette-Marit av Norge har vært medlem av kongefamilien siden ekteskapet med tronarvingen Haakon i august 2001 og har fanget hjertene til sine landsmenn. 19. august 2021 fyller kronprinsessen 48 år – og ikke bare norske Royals -fans vil at jubilanten skal løpe jevnt. Fødselsdato.

Norges kronprinsesse Mette -Marit feirer bursdag – men bekymringene er fortsatt

Men vil vuggefesten din virkelig gå uten hjerterytme? Tross alt, kona til Kronprins Haakon av Norge å håndtere mye bekymring. Sannsynligvis den tristeste byggeplassen i livet til svigerdatteren til Kong Harald V av Norge og dronning Sonja er helsen hennes. Høsten 2018 fikk Mette-Marit en ødeleggende diagnose som ville forandre hele livet hennes. På den tiden åpnet legene til kronprinsessen i Norge at hun led av kronisk lungefibrose.

Lungefibrose-diagnose: Den norske prinsessen Mette-Marit er alvorlig syk

Den lumske sykdommen førte til og med til at kronprinsessen i Norge avlyste datoer på vegne av kongefamilien og reduserte datoene drastisk. Til tross for sykdommen hennes blir ikke blondinen revet med av motet til å se livet i møte.

Dødsdrama på palasset! Prinsesse Mette-Marit må ta farvel to ganger

Kronprinsessen i Norge har heller ikke blitt skånet av familietragedier. Sommeren 2020 måtte kona til kronprins Haakon begrave et elsket familiemedlem: Stefar til Mette Marit & amp; nbsp; Magnar Alfred Fjeldvær hadde dødd i en alder av 83 år.Noen uker før 48-årsdagen måtte prinsesse Mette-Marit si farvel til sin trofaste firbeinte følgesvenn: Hans Labradoodle, kalt Muffins Krakebolle, døde i en alder av åtte år, som kunngjort av kronprinsessen på Instagram.

Kronprinsesse Mette-Marit har problemer med sønnen Marius Borg Høiby

Og den yngre generasjonen gir også Mette-Marit og resten av kongefamilien søvnløse netter: Marius Borg Hiby, Mette-Marits eldste sønn fra et forhold før hun giftet seg med kronprins Haakon, liker å gå for langt. Først gjorde den blonde hans separasjon fra kongefamilien offentlig for å begynne å studere i USA, da sjokkerte Marius Borg Høiby med forholdet Undertøymodell Juliane Snekkestad. Du kan egentlig bare ønske prinsesse Mette-Marit at hun ikke trenger å gå gjennom noe sjokk, i hvert fall på bursdagen hennes …

å følge News.de allerede kl Facebook og Youtube? Her finner du de siste nyhetene, de siste videoene, de store konkurransene og en direkte linje til redaktørene.

Claudia Löwe har vært en del av teamet siden 2012 news.de og har siden kastet seg inn i verden av European Royals, Avfall-Lovet og merkelige nyheter fra nær og fjern. Hvis hun ikke ser en ny episode av «La oss danse» Hvor «Lovet storebror» fast foran fjernsynet, skriver hun sannsynligvis om virkelige kriminalitetssjokkere eller det siste Dart-Konkurranse.

loc / news.de

Related Videos

Leave a Comment