Home » Prinsesse Märtha Louise: Mellom plikt og kjærlighet

Prinsesse Märtha Louise: Mellom plikt og kjærlighet

by Ashley Olsen

Prinsesse Märtha Louise av Norge (50) har vært revet i flere måneder: prinsesseliv eller frihet? Norge eller Amerika? Dine elskede barn eller din elsker, sjamanen? Hun klarer bare ikke å bestemme seg. Men det bør nå være slutten, sier Durek Verrett (46). Martha skulle endelig komme til ham. Nå har sjamanen gitt ham ultimatumet: hvis hun ikke er sammen med ham innen utgangen av året, sier de at han vil avslutte forholdet.

Tilsynelatende er sjamanen lei av å vente og forstår ikke at Martha fortsatt nøler. «Flertallet av mennesker er svake»han ble begeistret offentlig. «De er drevet av et behov for godkjenning, ikke det som er i tråd med tankene deres.» Hva han mener: Märtha Louise burde endelig komme til ham. Det spiller ingen rolle hva andre synes om det.

Her får du ditt personlige horoskop


I vår vurderte Märtha likevel sterkt å flytte inn hos Durek. «Ikke i Norge, men i USA»prinsessen avslørte den gang. Det var til og med snakk om tidlig engasjement med sjamanen. Durek Verrett hadde allerede laget ringen.

Og mer enn det: For at Märtha kunne leve anstendig, fikk han en slottslignende villa i Beverly Hills, nær Hollywood.: «Huset jeg hadde før var ikke stort nok for meg og familien min», forklarte han (NEUE POST rapportert).

Märtha Louises flytting til USA virket som en avtale. Men i mellomtiden har strømmen snudd. Märthas døtre, som i utgangspunktet var svært begeistret for flyttingen, ville nå helst bli i Norge. Og i mellomtiden har det norske folk uttrykt sin misnøye med Märthas planer om å flytte. Det fungerer! Fordi Märtha i det minste måtte innrømme: «Å være sammen med en sjaman er veldig, veldig, veldig uvanlig. Det er vilt.»

Märtha har fortsatt tre måneder på seg til å bestemme seg. Hva vil hun velge? Plikt eller kjærlighet?

Prinsesse Mabel og Prins Friso: deres tragiske kjærlighetshistorie

Vil du vite mer?
Denne artikkelen og andre spennende artikler er tilgjengelig i,Ny stilling«. Nå i kiosken!

© Neue Post, Bauer Media Group

Related Videos

Leave a Comment