Home » Prinsesse Elisabeth: 20 år borte fra hjemmet og familien hennes

Prinsesse Elisabeth: 20 år borte fra hjemmet og familien hennes

by Russell Crowe

Prinsesse Elisabeth av Belgia
Så hun feiret 20-årsdagen sin

Prinsesse Elizabeth viser sitt daglige liv ved University of Oxford.

© Royal Palace Brussel / Belga / Dana Press

Nyheter fra kongefamilien i GALA-tickeren: Slik tilbrakte prinsesse Elisabeth 20-årsdagen sin +++ Prinsesse Märtha Louise: Døtrene hennes er mer suksessrike enn noen gang +++ Camille Gottlieb ligner mye på sin halvbror.

Nyheter fra kongefamilien i GALA-tickeren

26. oktober 2021

Prinsesse Elisabeth fyller 20 år i Oxford

Prinsesse Elisabeth av Belgia fylte 20 år 25. oktober 2021. Den unge kongelige tilbrakte imidlertid sin spesielle dag langt fra hjemlandet og uten foreldrene, kong Philippe, 61, og dronning Mathilde, 48 år, og deres søsken, som rapportert i dagbladet «Het Nieuwsblad». I slutten av september flyttet den unge tronfølgeren til Oxford, England, for å studere historie og politikk ved Lincoln College.

Hvordan hun tilbrakte bursdagen sin er ikke offisielt kjent. Siden det var en helt vanlig skoledag, kan det antas at kronprinsessen faktisk satt i styrerommet på mandag og sannsynligvis avsluttet dagen med å feire med andre akademikere i liten skala. Selvfølgelig kom det en telefon fra Papa Philippe til tross for den store avstanden og stresset med datene. Han var på vei til Danmark da han fortalte journalister som reiste med ham at han allerede hadde snakket med datteren. Han sa at hun allerede følte seg hjemme i Oxford og var veldig glad der. 20-åringen har neppe store forventninger til gaver. «Da hun fylte 18, ga broren og søsteren henne godteri,» sa kongen med en latter.

25. oktober 2021

Prinsesse Märtha Louise: Døtrene dine er på hurtigvei

For en helg for prinsesse Märtha Louise, 50. Først vant datteren Leah Isadora Behn, 16, prisen «Vixens Influencer of the Year» i skjønnhetskategorien. Hun og moren deltok på arrangementet fredag ​​22. oktober 2021. Nå er det enda en grunn til å glede seg: hennes yngste datter Emma Tallulah Behn, 13, vant Norgesmesterskapet i sprang innendørs med hesten Fetoucha. Men familiens suksess fortsetter!

Märtha Louise er også veldig stolt av sin eldste datter. Maud Angelica Behn, 18, kunne sikre seg førsteplassen på to bokhandleres bestselgerlister med sin bok «Tråder av tårer». Moren gleder seg over kunngjøringen under bildet hennes på Instagram, der datteren Maud kan sees signere bøkene hennes. «Hvordan kan du være stolt ???» skrev 50-åringen under innlegget. Wow! Vi kan bare gratulere den norske prinsessen og hennes døtre med slike gode nyheter.

På dette tidspunktet har redaksjonen vår integrert innholdet fra Instagram.

På grunn av databeskyttelsesinnstillingene dine har ikke dette innholdet blitt lastet inn for å beskytte personvernet ditt.

PERSONVERNINNSTILLINGER

Her kan du endre innstillingene til leverandørene hvis innhold du vil vise. Disse leverandørene kan sette informasjonskapsler og samle inn informasjon om nettleseren din og andre kriterier bestemt av den respektive leverandøren. Ytterligere informasjon finnes i databeskyttelsesinformasjonen.

Camille Gottlieb viser frem stebroren sin

Camille Gottlieb (25) følger mer enn 82 000 mennesker på Instagram, den yngste datteren til prinsesse Stéphanie von Monaco (56), involverer jevnlig fansen hennes i hverdagen hennes. Slik var det også under et nylig møte med halvbroren Thomas Gottlieb. Søsknene poserer intimt for kamera – og ligner mye. Spesielt de blå øynene til Thomas og Camille er ekte blikkfang.

Camille Gottliebs far, livvakt Jean-Raymond Gottlieb, har bygget et nytt liv for seg selv etter å ha separert fra Stéphanie. Han fikk to andre barn med sin nye partner: Thomas og Maxime. Men det ser ikke ut til å plage Camille. I et intervju med magasinet «Point de Vue» erklærte barnebarnet til Grace Kelly, 52, i 2018 at hun «ikke ville bytte ut familien med en annen for verden».

Prinsesse Elisabeth av Belgia: Slik feiret hun 20-årsdagen sin

© instagram.com/camillerosegottlieb/

Kongelige nyheter forrige uke

Gikk du glipp av noen nyheter? Du kan lese forrige ukes kongelige nyheter her.

Kilder som brukes: instagram.com, Point de Vue

aen / leg / spg
Gala

Related Videos

Leave a Comment