Home » Prinsesse Charlène ankommer resepsjonen som en isprinsesse

Prinsesse Charlène ankommer resepsjonen som en isprinsesse

by Liv Ullmann

Charles ønsket de første gjestene velkommen fredag ​​kveld. Blant dem prinsesse Charlène, som dukket opp i en blå kjole. Dette var kveldens beste looks.

En dag før hans kroning, kong Charles III. inviterte rundt 1000 gjester til en mottakelse i London. Tallrike kongelige og verdenspolitikere dukket opp på festen i Buckingham Palace fredag ​​kveld.

Til stede på arrangementet kvelden før var også prins Albert II og kona Charlène. Til arrangementet valgte prinsessen en blå look som minner om isprinsessen Elsa. Mannen hennes hadde på seg en mørk dress, men hadde også på seg et slips som matchet Charlènes dress.

Prins Albert II og prinsesse Charlène satset på blått fredag ​​kveld. (Kilde: IMAGO/Stephen Lock)

I tillegg til monegaskerne kom også det spanske kongeparet: Kong Felipe VI. og dronning Letizia. Den tidligere journalisten valgte en grønn kjole. Mannen din valgte et fargerikt slips. Norges Mette-Marit hadde på sin side en hvit kjole med rød og hvit jakke. I tillegg stylet 49-åringen et perlekjede.

Haakon og Mette-Marit fra Norge kom også til mottakelsen.
Haakon og Mette-Marit fra Norge kom også til mottakelsen. (Kilde: IMAGO/Stephen Lock)

Medlemmer av den svenske kongefamilien hadde også reist og deltatt på mottakelsen på Buckingham Palace. Kong Carl XVI Gustaf ble ledsaget av sin datter kronprinsesse Victoria. Hun valgte en rosa kjole til arrangementet.

Til og med Maria av Danmark hadde valgt en farget kjole. Kronprinsessen dukket opp i en rød kjole og ble ledsaget av ektemannen kronprins Frederik. Du kan se utseendet til de to danske kongelige og de andre gjestene her i vårt bildeshow.

På den politiske siden ble Jill Biden, USAs førstedame, og hennes niese Finnegan – som representerer USAs president Joe Biden – hedret. Begge valgte mørkegrønne utseender til mottakelsen. Under den grønne frakken hadde Jill Biden på seg en kjole med blomstermønster.

Jill Biden ble ledsaget av barnebarnet Finnegan.
Jill Biden ble ledsaget av barnebarnet Finnegan. (Kilde: Getty Images)

Olena Zelenska, kone til Ukrainas president Volodymyr Zelenskyy, ble ledsaget av statsminister Denys Shmyhal. Den britiske statsministeren Rishi Sunak og kona Akshata Murthy var også invitert, det samme var EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen og ektemannen Heiko.

Selve kroningen finner sted på lørdag. Etter seremonien i Westminster Abbey, kong Charles III. og dronning Camilla ved palasset. Mer enn 6000 menn og kvinner fra de britiske væpnede styrkene forventes å delta i feiringen. Det er den største seremonielle militæroperasjonen på 70 år.

Related Videos

Leave a Comment