Home » Prestisjevinner på flere måter når Avensia endelig kommer inn i Norge

Prestisjevinner på flere måter når Avensia endelig kommer inn i Norge

by Russell Crowe

MKSE.com Norge ✕ Sverige: Vestgrensen kan bli stengt på grunn av pandemien, men i løpet av de siste 36 månedene har Sverige og Norge blitt stadig tettere knyttet sammen som en nordisk digital enhet. Enten når ledelsesgigantene Accenture, Deloitte og Capgemini ser på Norden som en grenseløs europeisk enhet med flere regionale forkortelser eller når byrånettverk som NoA ser på oss som tvunget til å jobbe sammen. Å bli en geografisk enhet sterk nok til å kunne kjempe mot sine europeiske og amerikanske kolleger.

I praksis var det Norge og Sverige som oftest møttes. Næringslivet er på den andre siden av grensen og bedrifter investerer penger for å bevege seg i begge retninger.

For å adressere denne tilbakevendende nyheten på en enda riktigere måte og fra to vinkler, velger MKSE.com å åpne en ny seksjon og en investeringsartikkel der vi sammen med Ole Martin N. Evensmo i Springboard Martech AS skal snakke om historien. , data og årsakene til at noen svenske selskaper får virksomhet i Oslo. Eller den som historisk sett har preget de norske byråene som er i ferd med å åpne sitt første svenske kontor. Og mye mer på vår nabo i vest.

Først og fremst er det dagens informasjon om hvordan det svenske e-handelskonsulentselskapet Avensia vant en stor norsk avtale i ledende fritidsaktør Get Inspired. Avensia har etter det opplyste åpenbart brukt flere år på å bearbeide og komme inn på det norske markedet. Spesielt Geta og til dels Epinova burde historisk sett vært så sterke på Episerver CMS og Commerce at det ikke var behov for et svensk alternativ for Episervers e-handel. Patriotismen var også sterk.

Men de vinner ikke Get Inspired-oppgaven på Geta, Epinova eller Creuna / Knowit. Det som gjør det mer interessant er at de overtok kunden fra gamle Trollweb (nå Visma Digital Commerce, også partner av Episerver).

”- Avensia har i mange år slitt med å komme inn på det norske markedet, hvor spesielt Geta-byråer og til dels Epinova har vært helt dominerende i Episervers e-handel og Episervers handel. Med dagens nyheter har Avensia fått en rekke nye kunder her i Norge og til og med vunnet Get Inspired, en av Norges mest populære nettbutikker. Denne ordningen må smake godt for Avensia. «

Sier Ole Martin N. Evensmo. Avgjørelsen om å velge svensken og Avensia må være veldig tøff for Visma. Get Inspired har lenge vært en av deres mest profilerte kunder i Norge.

«Get Inspired har også lenge vært en velkjent Magento-referanse i nært samarbeid med Visma Digital Commerce. Nå som historien og samarbeidet ser ut til å være over.»

Dette er bare en forhåndsvisning av hele artikkelen. For å lese og få tilgang til alle data, kreves en engangsbetaling, ellers blir du eller din bedrift et opprettholdende medlem av MKSE.com. Betaling skjer ved månedsskiftet og kan leses før belastning. Du bestemmer selv beløpet, det starter fra 19 SEK per måned. Eller beløpet du anser for å være verdt titusenvis av artikler på MKSE.com (190 SEK, 1900 SEK). Pengene går til skydrift og lisenser, så MKSE.com kunne bli. Ett-klikks betaling på mobil via for eksempel ApplePay. Gjennom Paypal eller debetkort. Tusen takk for din forståelse og støtte!

Er du allerede medlem, med utlogging? Disse tøffe tidene for informasjonskapsler .. Sørg for at du er logget på din Patreon-konto og klikk på Logg på-koblingen nedenfor.

Related Videos

Leave a Comment