Home » Premier League: konkurs for Pep! ManCity starter med et nederlag – FOTBALL

Premier League: konkurs for Pep! ManCity starter med et nederlag – FOTBALL

by Russell Crowe

Manchester City begynte sitt oppdrag med å forsvare Premier League-tittelen med ett tap!

Tidligere Bayern-manager Pep Guardiolas lag tapte 1-0 på Tottenham Hotspur på første kampdag. Den tidligere HSV-proffen Heung-Min Son scoret etter en kontring i det 55. minutt for londonerne.

Overgangsrekorden Jack Grealish gjorde en fengslende debut blant gjestene, men klarte ikke å unngå tap. Kevin De Bruyne ble bare byttet ut i sluttfasen.

Det var en skikkelig hammer på Tottenham før avspark!

Allerede før ligadebuten mot Manchester City gjorde Spurs den første overraskelsen! Hvorfor: Ny trener Nuno Espirito Santo (47) slo ut stjernespissen Harry Kane (28) fra troppen til kampen!

Treneren forklarte sin avgjørelse før kampen på «Sky Sports»: «Harry må jobbe, han jobbet i dag og vil fortsette å jobbe til han er klar».

I flere måneder har det vært spekulasjoner om avgangen til England Knipser, til tross for at han fortsatt har en treårskontrakt med Spurs. Og av alle ting regnes den tidlige Premier League-motstanderen som den mest interesserte.

Ifølge flere medieoppslag var ManCity klar til å legge rekordbeløp på bordet for den offensive mannen. Men Tottenham er fortsatt insisterende.

Kane kom tilbake til trening sent i forrige uke, etter å ha tilbrakt lengre tid på ferie med familien.

Han var til stede på den siste treningsøkten: han kommer til å gå glipp av sesongåpningen. Kanes fremtid er fortsatt spennende!

Related Videos

Leave a Comment