Home » Posten erstatter 177 dieselvarebiler med elbiler

Posten erstatter 177 dieselvarebiler med elbiler

by Edvard Munch

Posten erstatter ytterligere 177 av sine dieselvarebiler med elektriske kjøretøy. De første 132 elektriske Opel Combo-e er allerede kommet. Ytterligere 45 eksemplarer vil snart bli lagt til flåten.

Varebilene som allerede har kommet står klare i Drammen havn, som Posten Norge skriver i en melding. Selskapets tekniske avdeling hadde i utgangspunktet bygget det om: passasjersetene foran ble erstattet av en hylle for postkasser. Opel Combo-e skal nå leveres til lokale salgsenheter over hele landet.

Swiss Post gir ikke ytterligere informasjon om kjøretøyversjonene som er bestilt i sin kommunikasjon. Opel Combo-e finnes som kjent i varianter: Combo-e Cargo, Combo-e Cargo dobbeltførerhus og Combo-e Life (stasjonsvogn). Med Combo-e Cargo og Combo-e Life kan du velge mellom de to lengdene L1 og L2.

De 177 nye e-varebilene vil bli med i de 378 e-varebilene som ble bestilt i oktober 2021, hvorav 323 enheter erstattet fossildrevne varebiler, 18 erstattet eksisterende e-varebiler og 37 integrerte Posten Norges elektriske flåte.

Videre bestilte Posten 29 elektriske lastebiler fra Volvo Trucks bare i februar. Ordren representerer den største ordren for Volvo Trucks fra Norge til dags dato. E-truckene som er bestilt av Posten har samme drivlinje, men er delt inn i ulike konfigurasjoner av FL Electric og FE Electric modellene med henholdsvis to og tre aksler .
postennorge.n, postennorge.n, opel.de

Related Videos

Leave a Comment