Home » Post Mortem er det norske komediedramaet om vampyrer som vi trenger akkurat nå

Post Mortem er det norske komediedramaet om vampyrer som vi trenger akkurat nå

by Russell Crowe

Skandinaviske krimdramaer har blitt så utbredt – delvis takket være Netflix som inkluderer så mye utenlandsk innhold på plattformen – at de har inspirert tilfeldig sketch -komedieparodi. Og nå får vi Norges oppfatning av overnaturlig politiarbeid, med vampyrer: Post Mortem: Ingen dør på Skarnes. Netflix nyutgitt noen første titt -opptak på hælene til den offisielle trailerutgivelsen i forrige uke, og Etter døden ser ut som den mørkere fetteren til Zombie og Santa Clarita -dietten med en skvett Seks meter under bakken.

Regissert av Harald Zwart (The Mortal Instruments: City of Darkness, Karate barnet) med Petter Holmsen (som også er hovedforfatter), er den seksdelte serien «en spennende blanding av thriller, drama og overnaturlige elementer.» ifølge Tesha Crawford, regissør for den nordiske originalserien på Netflix. I følge den offisielle forutsetningen:

Live Hallangen erklæres død. Noen timer senere våkner hun plutselig på det rettsmedisinske bordet. En mørk og umettelig sult våknet i henne. I mellomtiden prøver broren Odd å holde begravelsesbyrået flytende, men den stillestående dødsraten i den lille norske byen Skarnes gjør det umulig. Live må lære å kontrollere hennes farlige nye natur og bestemme om hun er villig til å ofre menneskers liv for sin egen overlevelse, som ironisk nok går hånd i hånd med familiebedriftens overlevelse.

Kathrine Thorborg Johansen spiller Live, Elias Holmsen Sorensen spiller Odd, Kim Fairchild spiller Judith, Andre Sorum er Reinert, Sarah Khorami er Rose og Terje Stromdahl er Arvid. I en erklæring, Zwart roste skuespillerne sine og sa at de «alle symboliserer blandingen av skandinavisk mystikk og mørk humor.»

Traileren åpnes med Live som våkner på et sykehus. Odd forteller henne at alle trodde hun var død etter at kroppen hennes ble funnet på et åker. Betjentene som svarte behandlet stedet og transporterte liket hennes til likhuset, og da våknet hun på obduksjonsbordet. Betjentene Judith og Reinert er for seg selv om forvirringen, selv om Judith legger til: «Til vårt forsvar så du virkelig død ut.»

Live innser snart at hun ikke er seg selv. Det er plutselig søvnløshet, og sansene blir merkelig forsterket, så mye at hun kan høre en persons puls. I tillegg har øynene endret farge til en rik smaragd, og hun finner ut at hun er merkbart sterkere. Så er det hennes voksende tørst etter blod, som kulminerer med et bilde av Live som våkner med munnen dekket, forhåpentligvis fra den lokale blodbanken, men agent Judith mistenker at noe skjer. Utlending. Odd på sin side innrømmer gjerne at han skulle ønske det var en seriemorder på frifot, for det ville i det minste skape en sårt tiltrengt virksomhet for begravelsesbyrået hans.

Et dykk i familiejournaler avslører at moren til Live kan ha lidd av en lignende sykdom, og ropte at hun bare trengte «litt blod» på kassettene som ble holdt. Det er en merkelig nakenfigur med en gul pose på hodet, et bilde av Live som blir kloroformet, og en brann, en av tingene som definitivt dreper en vampyr. I alt, Etter døden ser ut som en underholdende serie. I kjølvannet av skrekk -thrilleren Netflix Blodrød himmel (egentlig «Vampyrer på et fly»), ser det ut til at igler presser zombiedomineringen tilbake i popkulturen det siste tiåret.

Post Mortem: Ingen dør på Skarnes slippes på Netflix 25. august 2021.

Trailer for Post Mortem: Ingen dør på Skarnes, kommer til Netflix 25. august 2021.

Vis bilde av YouTube / Netflix

Related Videos

Leave a Comment