Home » Politiske nyheter: Braverman angriper «syke» og «klart kriminelle» tilrop under pro-palestinsk marsj – og advarer «dette kan ikke fortsette» | Politiske nyheter

Politiske nyheter: Braverman angriper «syke» og «klart kriminelle» tilrop under pro-palestinsk marsj – og advarer «dette kan ikke fortsette» | Politiske nyheter

by Russell Crowe

Braverman fordømmer «syke» og «klart kriminelle» tilrop under pro-palestinsk marsj

Suella Braverman tvitret en tråd på X, tidligere kjent som Twitter, og diskuterte den pro-palestinske protesten i London på våpenhviledagen.

Innenriksministeren skrev at politifolk «fortjener takken fra enhver ærlig borger for deres profesjonalitet i møte med vold og aggresjon fra demonstranter og motdemonstranter i London i går».

Hun sa at det var «skandale» at flere politifolk ble skadet under tjenesten.

Hun fortsatte: «Sykdommen, den inflammatoriske og i noen tilfeller tydelig kriminelle sang, tegnene og utstyret som åpenlyst vises under marsjen markerer et nytt lavmål.

«Anti-semittisme og andre former for rasisme og verdsetting av terrorisme i en slik skala er dypt urovekkende.»

Braverman skrev i en tredje melding: «Dette kan ikke fortsette. Uke etter uke er Londons gater forurenset av hat, vold og antisemittisme.

«Innbyggere blir trakassert og skremt. Jøder føler seg spesielt truet.»

Hun la til: «Ytterligere tiltak er nødvendig.»

Innenriksministeren spesifiserte ikke hva denne «tilleggshandlingen» kunne være.

Statsministeren står overfor oppfordringer om å sparke Braverman etter at hun ble anklaget for å «så frøene til hat» av Labour-leder Sir Keir Starmer på grunn av hennes kommentarer om politi og pro-palestinske marsjer.

Related Videos

Leave a Comment