Home » Pixotope kjøper TrackMen sanntids 3D-overvåkingsløsninger

Pixotope kjøper TrackMen sanntids 3D-overvåkingsløsninger

by Siv Jensen

Oslo, Norge – (KOMMERSIELL LINJE) –Pixotope Technologies ASledende innen live augmented reality og virtuelle produksjonsløsninger, kunngjorde i dag kjøpet av hovedkvarteret i Köln, Tyskland TrackMen GmbH, i 25 år one-stop-shop-eksperten på sanntids 3D-kameraer og talentovervåking i mediesektoren. Oppkjøpet representerer et stort fremskritt for medieindustrien ettersom det samler en komplett virtuell produksjonsplattform, inkludert grafikk, kameradeteksjon og talentdeteksjon, i ett enkelt produkt. Dette vil gjøre det enklere enn noen gang for artister å lykkes med å matche det virtuelle kameraet til det virkelige kameraet i virtuelle produksjonsscenarier, noe som er helt avgjørende for å oppnå de hyperrealistiske bildene som publikum etterspør.

«Vi er utrolig stolte over å kunngjøre integreringen av TrackMen-løsninger i Pixotope-produktporteføljen», Han sier Marco Brodersen, Pixotope administrerende direktør. «Kameradeteksjon er rapportert som en av hovedhindringene for å ta i bruk virtuell produksjon. Den opprinnelige integrasjonen av TrackMens kraftige overvåking i Pixotopes ende-til-ende VP-løsning vil gjøre virtuell produksjon tilgjengelig for flere brukere ved å utnytte TrackMens tekniske ekspertise sammen med brukervennligheten som Pixotope er kjent for å skape en ekte nøkkelløsning i hånden for virtuell produksjon. Ved å integrere kameradeteksjon i våre grafikkverktøy tar vi et kvantesprang i å gjøre virtuell produksjon mer tilgjengelig for medieskapere.»

Grunnlagt av Thorsten Mika og Hendrik Fehlis, har TrackMen skapt en unik posisjon i markedet som den eneste leverandøren som tilbyr en rekke sanntids 3D-kameraer og talentdeteksjonsløsninger som dekker alle typer produksjon basert på en felles programvareplattform. Gjennom Pixotopes globale salgs-, support- og kundesuksessteam vil eksisterende Pixotope-kunder over hele verden enkelt kunne inkorporere disse bransjeledende sporingsløsningene i arbeidsflyten deres.

«Hos TrackMen har vår lidenskap alltid vært å innovere og designe de best mulige sporingsløsningene,”Kommentarer Thorsten Mika, Managing Partner i TrackMen Gmbh. «Ved å bli med i Pixotope-teamet er vi i stand til å dedikere våre kollektive ressurser og ekspertiseområder til den kontinuerlige utviklingen av virtuelle produksjonsverktøy med utdanningsprogrammer og tjenester som gjør det mulig for mediefagfolk å omfavne de enorme kreative mulighetene som denne teknologien har å tilby.

Som en del av oppkjøpet vil TrackMen-løsningene bli omdøpt i løpet av de kommende månedene til å bli Pixotope Tracking. I tillegg vil hele TrackMen-teamet bli integrert i Pixotopes globale organisasjon med Thorsten Mika og Hendrik Fehlis som leder teamet i Köln. Dette trekket vil tillate TrackMen-teamet å fortsette å utvikle og støtte den eksisterende porteføljen, samtidig som den bygger neste generasjon av Pixotope-sporingsløsninger.

Pixotope-kunder vil fortsette å ha fleksibiliteten til å velge de mest fornuftige sporingsløsningene for arbeidsflytene deres. Som en åpen virtuell produksjonsplattform vil Pixotope fortsette å integrere og støtte sporings- og grafikkløsninger fra andre leverandører slik de gjør i dag.

Medlemmer av pressen som deltar på NAB-showet i 2022 i Las Vegas er invitert til rute møte med en Pixotope-representant for å finne ut mer om dette oppkjøpet.

For mer informasjon vennligst besøk www.pixotope.com/trackmen.

Om Pixotope

Dedikasjon. Besluttsomhet. Tillit. Pixotope er i forkant med å demokratisere virtuell produksjon og gi innholdsskapere tilgjengelige løsninger for oppslukende historiefortelling som flytter grenser.

Etter å ha blitt testet på verdens mest krevende live-produksjoner, tilbyr Pixotope medieeiere og -produsenter en pålitelig og bærekraftig virtuell produksjonsplattform å bygge sin medievirksomhet på.

Pixotope gir medieskapere en unik mulighet til å fortelle historier med den visuelle virkningen av avanserte spillefilmer, kombinert med den tilkoblede og skalerbare naturen til nettinnhold og den engasjerende, sosiale opplevelsen av videospill.

Med global 24/7-drift og en direkte tilstedeværelse på fire kontinenter, har Pixotope Technologies et oppdrag om å fremme tilgjengelighet, brukervennlighet og kundesuksess i virtuell produksjon for alle medieskapere. .

Related Videos

Leave a Comment