Home » Peugeot e-Traveller oppdatert | Teknologiens verden

Peugeot e-Traveller oppdatert | Teknologiens verden

by Liv Ullmann

Peugeot e-Traveller 2024. Foto: Peugeot

Peugeots største familiebil, Traveller, er oppdatert. Dette gjelder den elektriske versjonen og er blant annet en litt bedre rekkevidde.

Når du trenger plass til mange, men ikke vil, ikke kan eller orker å ta busskort, står Peugeot Traveller (personbilversjonen av Experten) til tjeneste. Den har plass til opptil ni personer. Nå har den elektriske versjonen fått en oppdatering som blant annet gjelder design, dimensjoner og autonomi.

Modellen har vokst i lengde med omtrent to centimeter (i sin lengste versjon) og nådde 533 centimeter. Tidligere ble e-Traveller tilbudt i tre forskjellige lengder, men nå ser det ut til at det bare er to å velge mellom. Enten den lange eller den kortere på 498 centimeter. Ulike setekonfigurasjoner er tilgjengelige, for ulike antall seter kombinert med ulike mengder lasterom. Velger du ni seter får du opptil 1500 liter bagasjerom, mens du kan få opptil 4900 liter hvis du kun bruker første rad, altså to eller tre seter.

Peugeot e-Traveller er mer enn fem meter lang hvis du vil ha ni seter.
Bakfra.
1 AV 2

Peugeot e-Traveller er mer enn fem meter lang hvis du vil ha ni seter.

Foto: Peugeot

En ny frontend, eller Peugeot kaller det til og med en grill til tross for at det er en elbil, pryder den oppdaterte e-Traveller. Imidlertid føles den mer som en elbil ettersom den nå er mer innelukket. De nye LED-frontlyktene er selvsagt en del av det nye ansiktet.

Innvendig finner vi et nytt kjøremiljø med en ny digital klynge foran rattet og en større berøringsskjerm i midten av dashbordet. I tillegg en ny girvelger som skal være mer praktisk enn den forrige, fordi den blant annet er mindre.

Batterikapasiteten er ikke endret, du kan velge mellom 50 eller 75 kilowatt-timer størrelser. Forbruket er imidlertid høyt, noe som ikke er overraskende med tanke på karosseriets form, så rekkevidden overstiger ikke 35 mil ifølge WLTP ved valg av det største batteriet. Med 50 kilowatt-timers batteri er rekkevidden 22,4 miles. Effekten er 136 hestekrefter. Modellen kan lades med 11 kilowatt AC-lading og 100 kilowatt DC-lading.

Related Videos

Leave a Comment