Home » På denne måten kan du fortsette å automatisk slette meldinger i chatten

På denne måten kan du fortsette å automatisk slette meldinger i chatten

by Edvard Munch

Automatisk sletting av meldinger på WhatsApp er bare ment å være tilgjengelig i en viss tidsperiode. Men med en ny funksjon vil du fortsatt kunne beholde disse meldingene på WhatsApp i fremtiden.

I en stund nå har du kunnet sende og motta meldinger som automatisk slettes på WhatsApp. Du kan velge mellom tre forskjellige tidsvinduer. Fordi de automatiske slettemeldingene dine er tilgjengelige i chatten i 24 timer, syv eller 90 dager.

Men hva skjer hvis du ombestemmer deg og foretrekker å beholde en selvslettende melding i chatten? WhatsApp tilbyr nå også en løsning som lar deg beholde meldingene dine.

Nå kan du fortsette å automatisk slette meldinger på WhatsApp

WhatsApp introduserte selvslettede meldinger som et verktøy for bedre databeskyttelse og personvern. Det er imidlertid ikke alltid mulig for mottakere å se en melding innenfor den angitte tidsrammen.

Derfor har WhatsApp introdusert en ny funksjon som du kan bruke til å beholde slike meldinger i chatten i fremtiden. Dette lar deg lagre automatisk sletting av meldinger og få tilgang til dem igjen senere.

Større kontroll for avsendere

WhatsApp selv refererer til den nye funksjonen som lar deg beholde chat-meldingene dine som «Sender-funksjonen». Fordi som forfatter av en melding er det bare du som kan bestemme om du vil aktivere denne funksjonen for meldingene dine.

Hvis du har aktivert funksjonen, har du fortsatt en viss kontroll over meldingene dine. Hvis en mottaker lagrer meldingen din til senere, vil du motta et varsel fra WhatsApp.

Men denne varslingen er ikke bare informativ. I dette tilfellet kan du også bestemme om denne personen kan bruke funksjonen eller ikke.

Når dette vedtaket er fattet, kan det ikke oppheves. Meldingen vil da bli slettet etter innstilt tidsvindu.

WhatsApp: Fortsett å slette meldinger automatisk i chatten

Hvis du vil lagre en automatisk slettende melding til senere, må du holde den nede lenge. Avsender vil da bli varslet. Hvis denne personen godtar arkivering, kan du beholde meldingen i chatten din.

WhatsApp legger til et lite bokmerke til alle lagrede meldinger. Du vil da finne dem sortert etter chat i mappen «Bevarte meldinger».

Også interessant:

Related Videos

Leave a Comment