Home » Osame Sahraoui: Klubb og agent gir oppdatering midt i rykter som knytter Hibs til en norsk-basert kantspiller

Osame Sahraoui: Klubb og agent gir oppdatering midt i rykter som knytter Hibs til en norsk-basert kantspiller

by Liv Ullmann
Valerengas Osame Sahraoui, til høyre, kjemper mot Alessio Castro Montes fra KAA Gent om ballen under en Europa Conference League-kvalifiseringskamp i Belgia

20-åringen, som har sju mål og 14 assists fra 60 kamper for det Oslo-baserte laget, er under kontrakt ut 2023, men hans bragder for Intility Arena-drakten har ikke gått ubemerket hen.

Mens Ingebrigtsen bekreftet at det hadde vært interesse for Sahraoui og lagkameraten Odin Thiago Holm, avslørte Enga-sjefen at ingen av de innkomne tilbudene så langt har fristet Eliteserien til å selge.

– Det var ingen bud som stemte overens med vår verdivurdering, sa han til Dagavisen. «Ingenting som har vært så interessant at vi har tenkt «det må vi gjøre».»

Melde deg på til vårt Hibs fotballnyhetsbrev

i-nyhetsbrevet skjære gjennom støyen

Sahraouis agent bekreftet også interesse for Norges U21-kamp, ​​men nektet å kommentere ytterligere.

Belgiske Club Brugge ble sagt å være interessert i den lille bredmannens tjenester i løpet av sommeren, men han ble igjen hos Vålerenga.

Den norske klubben er motvillige til å miste både Holm og Sahraoui foran 2022-sesongen, og Ingebrigtsen uttaler at hvis en av spillerne slutter, må det være for et «riktig godt» tilbud.

Sahraoui har for det meste spilt som venstrekant, men kan også fungere som nr. 10 og oppfylte en offensiv midtbanerolle ved flere anledninger for Enga i tillegg til å spille på venstre sentral midtbane.

I mellomtiden er Hibs håpefulle om å ta et dobbeltsvep for Arsenal-forsvareren Harry Clarke, som har vært på lån hos Ross County, og Bodø/Glimt-spissen Elias Hoff Melkersen, mens de ser ut til å styrke troppen før gjenopptakelsen av det skotske Premier League.

Related Videos

Leave a Comment