Home » Olympia 2022: Eisenbichls ensomme DSV-ørn på topp ti – Norge dominerer kvalifiseringen i storbakke

Olympia 2022: Eisenbichls ensomme DSV-ørn på topp ti – Norge dominerer kvalifiseringen i storbakke

by Ashley Olsen

Karl Geiger var bare så glad for å bli serenadet av lagkameratene på bursdagen sin, tross alt har ikke bayeren mye å le av akkurat nå. Den normale bakkeskuffelsen og blandet stuffing har vært etset i 29-åringens bein siden fredag, men bedring er i sikte.

«Jeg er glad, det var det riktige steget. Jeg er veldig opptatt, men det er alt annet enn lett. I dag var en bedre dag, jeg må bruke hver dag,» sa Geiger. Micro Eurosport og understreket: «Det er fascinerende hvor fort slik selvtillit kan ødelegges. Hele sesongen har vært bra, men forrige uke var vanskelig. Jeg slet i denne nye bakken til nå, men det går oppover og det er alt som betyr noe,» Geiger sa Micro Eurosport før lørdagens singler (19:00 OT/12:00 CET direkte på gratis TV på Eurosport 1 og på Eurosport på Joyn!).

Vinneren av kvalifiseringen er Marius Lindvik fra Norge med 135,0m foran lagkamerat Halvor Egner Granerud og veteranen Peter Prevc fra Slovenia. Olympisk normalbakkemester Ryoyu Kobayashi fra Japan måtte nøye seg med niendeplassen.

OL – skihopping

«Som et mareritt»: Althaus ser tilbake på blandet farse i Beijing

03/10/2022 Kl. 23:36

Faktisk burde den første konkurransen til store Bakken for fiolinister være høydepunktet under de olympiske leker. Den samlede verdenscuplederen dro til Beijing som en av favorittene og ønsket å være den første tyskeren siden Jens Weißflog i 1994 til å vinne gull i den store bakken. Men slik er det ikke lenger. Tolvteplass i kvalifiseringen er hans beste resultat. Håpet hviler nå hos Markus Eisenbichler, som ble nummer seks.

Horngacher fornøyd: «Det går opp»

«Det var en lettelse for alle involverte, vi kjempet hardt for det. Mye har gått galt i det siste, spesielt på det mentale området. Utøverne er mer avslappede nå, ting går oppover. Vi har kommet oss etter dette nederlaget som vi har opplevd. Hoppene blir bedre og bedre, selvtilliten øker. I morgen ønsker vi å ta neste steg,» sa han. Eurosport.

Constantin Schmid (Oberaudorf) fulgte på 19. plass. Pius Paschke (Kiefersfelden), som fortsatt manglet individuelt i normalbakken, klatret også trygt inn blant topp 50 på 30. plass og er derfor med på lørdag.

Sterke nordmenn: Lindvik vinner storbakkekvalifisering

Eisenbichler etterlater det beste inntrykket

Eisenbichler gjorde det desidert beste inntrykket på den store bakken. «Jeg er på rett vei, det er enda morsommere,» sa bayeren, som til og med ble nummer tre på fredagens prøve. I likhet med Geiger har Eisenbichler allerede lagkonkurranser i tankene. «Det teller i lagkonkurransen. Vi ønsker å kjempe om medaljene,» sa han på «ZDF».

Da hadde det kanskje vært på tide med en fest, men Geigers bursdag på fredag ​​var ikke nok til det. «Du blir kjedelig med årene hvis bursdagen din alltid er i sesong», sa Geiger, og Eisenbichler foretrakk også å ta det med ro: «Vi har ikke hatt en jævla Halli-Galli-fest på lenge – dessverre.»

Beijing 2022: OL-nyheter direkte på mobilen din? Last ned Eurosport-appen!

Du kan også være interessert i: Althaus igjen med uflakskontroll: medaljekasse slått, flygning misset

(med SID)

Sterke nordmenn: Lindvik vinner storbakkekvalifisering

OL – skihopping

Iraschkos stolthet klikker: ÖSV-stjernen må avslutte sesongen tidlig

21.02.2022 kl. 13:44

OL – skihopping

Berg-og-dal-bane med skandale – slik gjorde DSV-Adler i OL

20/02/2022 00:13

Related Videos

Leave a Comment