Home » Ole Gunnar Solskjær støttet for rask tilbakevending til ledelsen etter Manchester United-eksponeringen

Ole Gunnar Solskjær støttet for rask tilbakevending til ledelsen etter Manchester United-eksponeringen

by Ashley Olsen

Tidligere Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er favoritt til å bli Norges neste landslagssjef bare dager etter at han ble sparket på Old Trafford.

Den norske treneren har hatt ansvaret i tre år, og ledet dem til en Europa League-finale og andreplass i ligaen forrige sesong.

Etter en sommer med investering i troppen falt United imidlertid til åttendeplass i Premier League og den tidligere spissen ble avskjediget fra stillingen.

Hans retur til ledelsen kan være før heller enn senere, med Betfair har for tiden manageren som en test for å bli den neste treneren for det norske herrelandslaget.

Norge, som for øyeblikket er under Stale Solbakken, gikk så vidt glipp av kvalifiseringen til verdensmesterskapet i Qatar 2022, og tapte mot Nederland i den siste kampen, som gjorde at de endte på tredjeplass i gruppen.Besparelser er tilgjengelige i dag fra en sportsforhandler Musette.

Nettbutikken rykker i forkant av konkurrentene foran Black Friday, som i år finner sted 26. november.

I tillegg til offisielle drakter og merchandise fra Premier League-klubber, selger Kitbag også produkter fra topplag fra store ligaer rundt om i verden, inkludert La Liga, Serie A og Bundesliga.

Klikk her for å gå til Kitbag-nettstedet og bruke koden BAG30 i kassen.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta provisjon på salget vi genererer fra den. Lær mer

Bookmakere mener også at en retur til tidligere arbeidsgivere Molde kan vurderes for Solskjær. Dette var laget han kom til United fra og de ligger for tiden på andreplass etter den norske eliten, bak tabelltoppene og mesterne Bodo/Glimt.

Tredje på listen er nok et comeback, med tidligere klubb Cardiff City. Manageren hadde et opphold i den walisiske hovedstaden i 2014, men etter nedrykk til ligaen og en knallhard start på neste kamp, ​​dro han.

The Bluebirds er for øyeblikket uten manager etter oppsigelsen av Mick McCarthy. Tidligere spiller Steve Morrison har tatt ansvaret for resten av sesongen.

Sunderland er neste på listen, med klubben på sjetteplass i League One, mens Premier League-sidene Burnley og Norwich også er på listen.

Avrunder listen er Inter Miami, for tiden eid av David Beckham med tidligere United-lagkamerat Phil Neville ved roret som manager.

Ole Gunnar Solskjærs neste lederjobb hos Betfair

Norge 1/1

Molde 5/1

Cardiff 10/1

Sunderland 12/1

Norwich 14/1

Burnley 16/1

Inter Miami 16/1

Related Videos

Leave a Comment