Home » OL – Norsk kollapset skiskytter Tandrevold blir frisk – Sport

OL – Norsk kollapset skiskytter Tandrevold blir frisk – Sport

by Roald Amundsen

Zhangjiakou (AP) – Den norske skiskytteren Ingrid Landmark Tandrevold er på bedringens vei etter å ha kollapset på slutten av det olympiske forfølgelsesløpet, ifølge teaminformasjon.

25-åringen, som fortsatt var tredje rett før mål, mistet kreftene søndag, Tandrevold kollapset i mål og måtte behandles. «I dag traff jeg et nytt lavpunkt», skrev 25-åringen på Instagram. «Førsteklasses sport er ikke alltid rettferdig, synes jeg.»

Hans lagkamerat og venn Tiril Eckhoff vant bronse på Zhangjiakou Winter Games. «Han er ved bevissthet og får legehjelp. Han har det bra,» sa Eckhoff.

Alt han visste var at Tandrevold var våken og ble behandlet av leger, la landslagssjef Per Arne Botnan innledningsvis til Discovery. Ifølge NTBs nyhetsbyrå sa teamlege Lars Kolsrud senere at han hadde det bra. Tandrevold spiser og slapper av og har vært bevisst hele tiden.

Han sa til Norges Radio at Tandrevold var veldig glad for at Eckhoff hadde tatt bronsemedaljen, så medaljen blir stående på Fossum, hvor de begge konkurrerer for samme klubb. Tandrevold hadde hatt lignende problemer flere ganger tidligere. Hun takket alle meldingene hun fikk etter ulykken. «Du er best! Jeg fortsetter å kjempe,» la han til. Søndagens løp gikk i snø og iskald vind.

© dpa-infocom, dpa: 220213-99-107376 / 3

Related Videos

Leave a Comment