Home » Oda fra Norge åpner et distribusjonssenter

Oda fra Norge åpner et distribusjonssenter

by Edvard Munch

Leveringstjeneste Oda åpner et nytt distribusjonssenter i Niedersachsen. Kunder i Hannover, Braunschweig og Wolfsburg vil snart bli forsynt.

Det norske nettsupermarkedet Oda har annonsert åpningen av et distribusjonssenter i Niedersachsen om noen uker. Dette vil betjene kunder i Hannover, Braunschweig og Wolfsburg. Gruppen kunngjorde det onsdag ved pressemelding. Oda har vært aktiv i stor-Berlin-området siden begynnelsen av året og har etter eget utsagn nå over 7500 kunder. I mai ønsker Oda å begynne å levere til Braunschweig, Salzgitter og Wolfenbüttel og deretter gradvis utvide sitt leveringsområde til Wolfsburg, Gifhorn, Hannover og Peine.

Nå kan imidlertid interesserte melde seg på tjenesten på Odas nettsider for raskt å få informasjon om eksakt startdato. I tillegg tilbyr Oda en velkomstkupong til alle nye kunder.

Oda forsyner Hannover, Braunschweig og Wolfsburg

Malte Nousch, administrerende direktør i Oda Germany, sier at selskapet ved å starte i Berlin allerede har samlet tilbakemeldinger på prosesser, leveringskostnader og deres sortiment og har tilpasset tilbudet etter det tyske markedet. Totalt sett tilbyr selskapet et utvalg på over 9 000 produkter med fleksible leveringstider – og hevder å være billig til tross for leveringstjenesten.

Oda er et supermarked kun på nett designet for å transformere dagligvareforsyningskjeden. Bestillinger plukkes og klargjøres for levering i et automatisert logistikksenter i Mittenwalde, Brandenburg.

For å forsyne hovedstadsområdet Hannover-Brunswick-Göttingen-Wolfsburg har Oda opprettet et distribusjonssenter i Braunschweig-Weststadt, hvor varer klargjøres for endelig distribusjon over den siste milen. Opptil 100 arbeidsplasser skal etter hvert skapes der. Ytterligere informasjon om ledige stillinger på Braunschweig-siden finner du på careers-de.oda.com.

Related Videos

Leave a Comment