Home » Nytt komplott i Norge – nekter å gi etter for Frida Karlsson og går nå videre til et nytt angrep: «Sverige har ingen kontroll»

Nytt komplott i Norge – nekter å gi etter for Frida Karlsson og går nå videre til et nytt angrep: «Sverige har ingen kontroll»

by Russell Crowe

Sverige reagerte – men i Norge nekter de å gi opp.

Nå kommer ekspert Petter Skinstad med et nytt forslag om Frida Karlsson.

«Sverige har ingen kontroll,» sa han.

Retorikken som har oppstått er basert på at mange i Norge mener at Therese Johaugs overlegenhet faktisk hemmer Frida Karlsson og Ebba Andersson, da svenskene er tvunget til å ta igjen overtreningen. I løpet av sommeren ble Frida Karlsson tvunget til å avstå fra konkurranser, men i Sverige ble det hele avvist som en forholdsregel.

Svensk svar

Men ekspert Petter Skinstad er bare en av mange talsmenn for saken hans. I løpet av uken har han og spaltist Torbjörn Nordvall vært på det samme – at Karlssons helseproblemer skyldes Therese Johaug, men Sverige er sterkt uenig.210110 Frida Karlsson fra Sverige etter massestarten på kvinnenes 10 km i fri teknisk langrenn 10. januar 2021 i Val di Fiemme.  Foto: Maxim Thoré / BILDBYRÅN / kod MT / MT0112


© Levert av Sportbibeln
210110 Frida Karlsson fra Sverige etter massestarten på kvinnenes 10 km i fri teknisk langrenn 10. januar 2021 i Val di Fiemme. Foto: Maxim Thoré / BILDBYRÅN / kod MT / MT0112

Trener Stefan Thomson rykket ut denne uken og benektet alt på det sterkeste, og sa igjen at Frida Karlssons pause over sommeren bare var en forholdsregel – noe alle skiløpere gjør om sommeren.

– Jeg synes vi har veldig god kontroll. De trener hardt og strammer buen, ja, men på en kontrollert måte. Vi ser en positiv utvikling, sa svensken.

Ny tomt

Nå svarer Norge – igjen. Petter Skinstad er sterkt uenig med Thomson og kommer nå med en ny tilnærming.

– Ta eksemplet med Frida Karlsson, som tar jevnlige pauser, så du ikke har kontroll på ting. Therese Johaug har situasjonen under kontroll. Hun er svært sjelden syk eller sliten og kan opprettholde kontinuitet i treningsrutinen. Det er kontroll, sa han på norsk tv2, ifølge Expressen.210107 Frida Karlsson fra Sverige i mixed zone etter en treningsøkt på dag 7 i Tour de Ski 7. januar 2021 i Val di Fiemme.  Fotokreditt: Maxim Thoré / BILDBYRÅN


© Levert av Sportbibeln
210107 Frida Karlsson fra Sverige i mixed zone etter en treningsøkt på dag 7 i Tour de Ski 7. januar 2021 i Val di Fiemme. Fotokreditt: Maxim Thoré / BILDBYRÅN

Skinstad forstår imidlertid hvorfor Thomson sier det han gjør.

– Hva mer skal han si? Men dessverre har flere utøvere fra det svenske landslaget slitt i det siste. Det var bare en hel flokk med skiløpere som måtte forlate høydeleiren på grunn av et magevirus. Charlotte Kalla gikk gjennom en tøff tid etter å ha blitt syk med korona. Frida Karlsson og Ebba Andersson måtte gi opp treningen. Sverige hadde problemer, ingen kontroller, sa han.

LES MER: Börje Salming avslører nå nøyaktig hvor godt han trener som 70-åring: «Jeg vil ikke bare være hjemme og drikke øl»

Post kontoret Nytt komplott i Norge – nekter å gi etter for Frida Karlsson og går nå videre til et nytt angrep: «Sverige har ingen kontroll» dukket opp først Sportsbibelen.

Related Videos

Leave a Comment