Home » Nyheter i dag, 3. mai LIVE

Nyheter i dag, 3. mai LIVE

by Edvard Munch

New Delhi | Jagran pressekontor: I dagens «Breaking News, Latest Updates»-blogg på engelske Jagran vil vi fokusere på statsminister Narendra Modis tre dager lange besøk i Europa. På turneens andre dag skal statsministeren besøke Danmark og møte sin danske kollega Mette Frederiksen. Senere skal han også delta på det andre India-Nord-toppmøtet med sine kolleger fra Danmark, Island, Finland, Sverige og Norge.

Her er dagens liveoppdateringer:

16:12: Lov- og ordenssituasjonen er i uorden i Rajasthan, sier unionsminister og parlamentsmedlem for Jodhpur, Gajendra S Shekhawat.

15:34: Statsminister Modi tar en privat omvisning i dansk statsminister Mette Frederiksens residens i København.

15:15: Statsminister Modi ankommer København.

14:47: For å lese også – Revidert skoletid, sommerferie erklært som stater som spenner for hetebølge | Sjekk ut hele listen her

14:14: Rahul Gandhi og Priyanka Gandhi Vadra driver med deltidspolitikk… Regjeringen i Rajasthan er ubrukelig. Gjør så mange pressekonferanser eller gi så mange begrunnelser for partiet hans (Rahul Gandhi) du vil, hvorfor jobber ikke regjeringen din med sitt ansvar, sier BJP-parlamentsmedlem Rajyavardhan Rathore.

13:45: Innenriksministeren har i dag holdt et gjennomgangsmøte om ordenssituasjonen. Maharashtra-politiet er i stand til å håndtere alle typer lov- og ordenssituasjoner. SRPF og hjemmevakter utplassert i staten. Jeg oppfordrer alle til å bevare freden, sier DGP Rajnish Seth fra Maharashtra.

13:09: Statsminister Modi drar til København fra Berlin.

12:33: Les også – Jagran-forklarer: Hemant Søren sliter etter EUs mening om gruveleie ettersom BJP-øyne taper terreng i Jharkhand

11:27: Khedbrahma kongressmedlem Ashwin Kotwal trekker seg fra Gujarat-forsamlingen.

11:07: Støyforurensning har nådd det ytterste i Delhi. Mange stater har tatt beslutningen om å fjerne høyttalere fra religiøse steder, og publikum har ønsket det velkommen. Studenter og syke mennesker møter problemer, sier Delhi BJP-leder Adesh Gupta.

Vi skrev et brev til Delhi CM Arvind Kejriwal i går og ba om å fjerne høyttalere fra religiøse arenaer i henhold til høyesteretts retningslinjer. Selv Bombay High Court sier at foredragsholderne ikke er en del av noen religion, legger han til.

10:35: Gratulerer til landsmennene i anledning Parshuram Jayanti. Lord Parashurama er æret for sin tapperhet så vel som sin barmhjertighet og medfølelse, tvitrer statsminister Modi.

10:31: Mine varmeste hilsener i den lykkebringende anledning Eid-ul-Fitr. Eid-Ul-Fitr markerer kulminasjonen av den hellige måneden Ramzan, og er feiringen av dyptfølt hengivenhet, nestekjærlighet og takknemlighet til Den Allmektige. Eid Mubarak, tvitrer visepresident M Venkaiah Naidu.

10:25: Eid Mubarak til alle landsmenn, spesielt muslimske brødre og søstre! Feiret etter den hellige måneden Ramzan, er denne festivalen en hellig anledning til å styrke brorskap og harmoni i samfunnet. Ved denne hellige anledningen, la oss alle love å tjene menneskeheten og forbedre livene til de trengende, tvitrer Rashtrapati Bhavan.

10:15: Situasjonen i landet er ikke god. Skille og hersk-politikken og den pågående isolasjonspolitikken i landet er ikke korrekt. Ikke vær redd og fortsett å kjempe, sier Vest-Bengals sjefsminister Mamata Banerjee.

09:49: Beste ønsker til Akshaya Tritiya. Jeg ber om at denne spesielle dagen bringer velstand i alles liv, tvitrer statsminister Modi.

08:46: BJP-leder Shahnawaz Hussain tilbyr en namaz ved Parliament Street-moskeen i New Delhi.

08:23: Beste ønsker for Eid-ul-Fitr. Måtte denne gledelige anledningen styrke ånden av enhet og brorskap i vårt samfunn. Måtte alle være velsignet med god helse og velstand, tvitret statsminister Modi.

07:56: I Danmark vil statsminister Modi også delta på det andre indo-nordiske toppmøtet med sine kolleger fra Danmark, Island, Finland, Sverige og Norge.

07:49: Senere i dag vil statsminister Modi også delta i India-Danmark Business Roundtable og samhandle med den indiske diasporaen i Danmark.

07:45: Den andre dagen av sitt Europabesøk møter statsminister Modi sin danske kollega Mette Frederiksen i Danmark. De to vil gjennomgå fremdriften i det «grønne strategiske partnerskapet» mellom de to landene.

Postet av:
Aalok Sensharma

Related Videos

Leave a Comment