Home » Norwegian Signicat styrker ledergruppen med flere nyansettelser

Norwegian Signicat styrker ledergruppen med flere nyansettelser

by Siv Jensen

Det norske digital identifiseringsfirmaet Signicat har gitt flere nye utnevnelser til ledergruppen sin ettersom selskapet ønsker å utvide sin internasjonale tilstedeværelse.

Signicat Pinar Alpays nye CPO (til venstre) og sentral- og søreuropeisk sjef Thijs Vink (til høyre)

Pinar Alpay går inn som chief product officer (CPO) mens Thijs Vink har blitt forfremmet til sjef for Sentral- og Sør-Europa. Arne Vidar Haug ble også utnevnt til Head of Global Solutions, mens Atul Randev fikk opprykk til leder for M&A og Strategi.

Signicat sier at etter et år med vekst for selskapet, vil disse nye utnevnelsene være «instrumentelle» for å drive neste fase av global ekspansjon.

Alpay kommer til Signicat fra Worldpay / FIS, hvor han var ansvarlig for å drive og utføre flere produktlinjer, samt å forbedre selskapets teknologiske infrastruktur.

Alpay har også hatt roller i Bain som strategisk konsulent og Barclaycard International som leder for strategi og planlegging. Hans forgjenger, Roger Klausen, blir sittende frem til oktober for å sikre en smidig overgang.

Vink var tidligere daglig leder for Benelux og Tyskland i Signicat før han ble forfremmet. Han har også tidligere hatt roller hos Oracle og Ingram Micro. Vink vil fokusere på Signicats forretningsambisjoner i Sentral- og Sør-Europa, hvor selskapet nylig kjøpte det nederlandske identitetsverifiseringsfirmaet Connectis og Spanias ElectronicID.

Som Chief Global Solutions vil Haug, som var med å grunnlegge selskapet og i dag er Chief Strategy Officer, nå få i oppgave å styrke Signicats kommersielle fokus på store internasjonale kontoer i ulike markeder.

Randev har bakgrunn fra konsulentvirksomhet, etter å ha jobbet i selskaper som Bain og Arkwright. Han har allerede støttet Signicat med tre vellykkede oppkjøp siden han begynte i mai 2021.

Related Videos

Leave a Comment