Home » Northern Burlington slo Cinnaminson for å sette opp et viktig BCSL-oppgjør på mandag

Northern Burlington slo Cinnaminson for å sette opp et viktig BCSL-oppgjør på mandag

by Ashley Olsen

Det er ikke ofte et lag får en sjanse til revansj på åpningskvelden i de to første ukene av en ny sesong.

Men her er vi, ennå ikke 10 dager inn i NJSIAAs lacrossekampanje for menn i 2022, og Northern Burlington er i den posisjonen. Mye måtte rase sammen forrige uke for denne muligheten, inkludert et rasende fjerdekvartalsrally mot co-divisjonsfavoritter og en stor rivaliseringsseier i den andre konkurransen på toppen av Burlington County Scholastic. League på fredag, og de var alle vellykkede.

Så du vet at Guy Hendrickson ikke kommer til å la dette øyeblikket slippe unna.

Til tross for tapet mot rivalene Rancocas Valley på åpningsnatten, var spillere og ansatte ved Northern Burlington ganske sikre på at et tap ikke kom til å avspore titteldrømmene deres, spesielt gitt at den ekstraordinære ansikt-til-ansikt- og midtbanemaestroen Guy Hendrickson var tilbake i folden. etter å ha gått glipp av de to første kampene i 2022-sesongen.

Greyhounds red det tapet til tre strake seire på vei inn i fredagens møte med Cinnaminson, og visste at en ny seier kunne sette dem i førsteklasses posisjon for en stor hevnkonkurranse tidlig neste uke.

Northern Burlington tok en tidlig tomålsledelse og så seg aldri tilbake da de slo Pirates 6-4. Greyhounds (4-1) fikk to mål fra Hendrickson, mens Cinnaminson (1-2) fikk to mål fra Connor Gutkowski da hans rally sent i kampen, drevet av en rekke straffer fra North Burlington, ble mislykket.

«Jeg tror det var dommerne sent i kampen,» sa Hendrickson. «Det var kanskje to legitime straffer der. Vi fikk ikke mange telefoner. Jeg tror vi fortsatt forbedrer oss. Jeg har inntrykk av at det er sånn med all idrett: Etter hvert som kampene går, blir alle bedre.

Northern Burlington D Chris Rita løper gjennom Cinnaminsons angrep (Lola Robbins)

Northern Burlington har nå holdt fire av sine fem første motstandere til fem mål eller mindre, et bevis på kvaliteten på lagets spill til tross for Hendricksons fravær i de to første kampene. Forsvaret, og Clark Norge i nettmaskene, gjorde en god jobb med å holde motstanden ute, og til tross for et nervøst sluttminutt fredag ​​da Pirates kuttet ned til 6-4, var det nok en god gang etter middag for Greyhounds.

Denne uken startet mandagen med en massiv 11-10 seier over divisjonsrivalene Delran, der Greyhounds scoret fire mål i det siste kvarteret for å snu et 10-7-underskudd. Anthony Byles scoret fire mål i den kampen, inkludert vinneren med bare ni sekunder på seg til å feire etter sluttsignalet. Northern Burlington fortsatte med å beseire New Egypt 11-1 dagen etter, som, kombinert med dagens seier, ga Greyhounds en 4-1-rekord for første gang i divisjonen.

«Jeg tror vi fikk litt selvtillit fra den Delran-kampen i New Egypt. Vi mangler noen startere på grunn av skade, men de kommer tilbake for RV. Når de alle kommer tilbake, vil vi være helt sikre. I dag tror jeg at vi ikke spilte på full styrke med vilje, for å holde spillerne våre friske. Vi er egentlig ikke bekymret for i dag: vi glemmer det og jobber med det over helgen.

Også fredag ​​slo Delran ut Rancocas Valley 10-7, så alle tre lagene har nå tap i BCSL. Greyhounds vil nå ha sjansen til å hevne åpningstapet mot Rancocas Valley på mandag hjemme. Med Hendrickson i oppstillingen denne gangen og selvtilliten til en flott andre uke av kampanjen, kan Northern Burlington gjenvinne kontrollen over divisjonen med en seier.

Det er akkurat planen for Hendrickson og kompani.

«Det er i utgangspunktet ligamesterskapet for oss,» sa Hendrickson. «Vi kan reise hjem og bli fem ganger ligamestere. Vi må bare komme oss på jobb.

NJ High School Sports nyhetsbrev vises nå i postbokser 5 dager i uken. Registrer deg nå og bli blant de første som får all sporten for gutter og jenter du bryr deg om, levert rett i innboksen din hver ukedag. For å legge til navnet ditt, Klikk her.

Related Videos

Leave a Comment